«Θα σας εξαφανίσωμεν»: Οι επικότερες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου για τις εκλογές (vids)

«Θα σας εξαφανίσωμεν»: Οι επικότερες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου για τις εκλογές (vids)

Υποσχέσεις, κλισέ πολιτικές εκφράσεις , δημαγωγία, λαϊκισμός, φιλοδοξία, εμμονή για μία βουλευτική θέση, προεκλογικοί λόγοι και υπερβολές. Όλα πέρασαν από τον ελληνικό σινεμά...

Υποσχέσεις, κλισέ πολιτικές εκφράσεις , δημαγωγία, λαϊκισμός, φιλοδοξία, εμμονή για μία βουλευτική θέση, προεκλογικοί λόγοι και υπερβολές. Όλα πέρασαν από τον ελληνικό σινεμά και αναμένεται να περάσουν και τώρα μέσα όμως από την «μεγάλη οθόνη» των…. Εκλογών 2019.

Βέβαια εκτός των παραπάνω, από τον ελληνικό κινηματογράφο δεν έλειπε και η έμμεση σάτιρα από τους εκάστοτε ρόλους, οι οποίοι σχολίαζαν με επικές ατάκες το πολιτικό αλισβερίσι της χώρας, τα ψέματα των πολιτικών και γενικότερα τις προεκλογικές εκστρατείες.

Άλλωστε ποιος δεν θυμάται την επική ατάκα του Μαυρογιαλούρου, δηλαδή του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος στο «Υπάρχει και φιλότιμο» έλεγε στους συναδέλφους τους… «Πρέπει να επισκέπτεσαι την περιφέρειά σου, γιατί όταν θα’ ρθουν εκλογές, υπάρχει περίπτωση η περιφέρειά σου να σε γράψει στη περιφέρειά της».

Οι ατάκες βέβαια δεν τελειώνουν εκεί. Οι παρακάτω που βρήκαμε όχι μόνο έχουν μείνει στην ιστορία, αλλά σίγουρα μένουν διαχρονικές, θυμίζοντάς μας όσα συμβαίνουν αυτή την προεκλογική περίοδο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ