Eurovision 2019: Η «καυτή» εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα που θα δούμε απόψε στον τελικό! (pics, vids)

Eurovision 2019: Η «καυτή» εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα που θα δούμε απόψε στον τελικό! (pics, vids)

«Φωτιά» στον αποψινό τελικό της 65ης Eurovision, ο οποίος φέτος διεξάγεται στο Ισραήλ, ετοιμάζεται να βάλει η Ελένη Φουρέιρα, ένα χρόνο μετά τη δική της συμμετοχή με την Κύπρο και το «Fuego».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends» και θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 και κατάφερε να κερδίσει, είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους Eurofans.

Στη συνέχεια, η Ελένη Φουρέιρα θα μοιραστεί τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka, με τους οποίους θα ερμηνεύσει στο τέλος το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε για πρώτη φορά τη Eurovision το 1979.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, Γιώργος Καπουτζίδης, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την σημαντική για τη Φουρέιρα στιγμή: «Η Ελένη Φουρέιρα ρίχνει το στάδιο. Είναι εξαιρετική και την αγαπούν πάρα πολύ. Η Ελένη έχει καταφέρει κάτι εξαιρετικό. Χωρίς να έχει βγει νικήτρια έχει μπει στους θρύλους του διαγωνισμού! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ την αγαπάνε και την χειροκροτούν και την εκτιμούν εδώ στο Ισραήλ. Είναι απίστευτο!».

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από αναρτήσεις θαυμαστών της Ελένης Φουρέιρα

https://www.instagram.com/p/Bxmo-65oKoe/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BxlFw–Jgyy/?utm_source=ig_embed

Πηγή: alter-info.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ