Eurovision 2019: H σειρά εμφάνισης Ελλάδας – Κύπρου στον αποψινό μεγάλο τελικό

Eurovision 2019: H σειρά εμφάνισης Ελλάδας – Κύπρου στον αποψινό μεγάλο τελικό

Πότε θα εμφανιστούν οι Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα στον διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο Ισραήλ.

Συνολικά 26 χώρες θα συμμετάσχουν στον σημερινό τελικό της Eurovision 2019.

Στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης διαγωνίστηκαν και πέρασαν η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love», αλλά και η Κύπρος με την Τάμτα και το «Replay».

Στον τελικό θα δούμε τα τραγούδια των χωρών: Ελλάδας, Λευκορωσίας, Σερβίας, Κύπρου, Εσθονίας, Τσεχίας, Αυστραλίας, Ισλανδίας, Σαν Μαρίνο, Σλοβενίας, Βόρειας Μακεδονίας, Ολλανδίας, Αλβανίας, Σουηδίας, Ρωσίας, Αζερμπαϊτζάν, Δανίας, Νορβηγίας, Ελβετίας, Μάλτας, Ισπανίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και του Ισραήλ.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό της Eurovision 2019 είναι η εξής:

Μάλτα
Αλβανία
Τσεχία
Γερμανία
Ρωσία
Δανία
Άγιος Μαρίνος
Βόρεια Μακεδονία
Σουηδία
Σλοβενία
Κύπρος
Ολλανδία
Ελλάδα
Ισραήλ
Νορβηγία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ισλανδία
Εσθονία
Λευκορωσία
Αζερμπαϊτζάν
Γαλλία
Ιταλία
Σερβία
Ελβετία
Αυστραλία
Ισπανία

Η μεγάλη έκπληξη του 64ου τελικού της Eurovision θα είναι η εμφάνιση της ποπ σταρ Μαντόνα, η οποία θα ερμηνεύσει δύο τραγούδια.

Στον τελικό ψηφίζουν όλες οι χώρες που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση. Οι τηλεθεατές από την Ελλάδα θα μπορούν να ψηφίσουν, καλώντας στο 901 600 41 ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του Τελικού) ή στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας. Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση από σταθερό είναι 0,65 ευρώ και από κινητό ή SMS 0,62 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει μηνιαίου λογαριασμού.

Επίσης, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν μέσα από την επίσημη εφαρμογή της διοργάνωσης (Eurovision Song Contest App).

Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί στον «αέρα» από τους παρουσιαστές.

Ο τελικός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 στις 22:00 και από το κανάλι υψηλής ευκρίνειας της ΕΡΤ, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Στο σχολιασμό και την παρουσίαση των δύο ημιτελικών και του τελικού είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στη ραδιοφωνική μετάδοση για το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

Παρουσιαστές και των τριών φάσεων του διαγωνισμού είναι ο Ερέζ Ταλ, η Μπαρ Ρεφαέλι, ο Ασσί Αζάρ και η Λούσι Αγιούμπ.

Πηγή: cnn.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ