Τζόρτζ και Αμάλ Κλούνεϊ είναι ένα από τα πιο πλούσια ζευγάρια στον κόσμο

Τζόρτζ και Αμάλ Κλούνεϊ είναι ένα από τα πιο πλούσια ζευγάρια στον κόσμο

Τα έσοδά τους εκτοξεύτηκαν το περασμένο έτος

Είναι επιτυχημένοι, ωραίοι και διάσημοι και βλέπουν για ακόμα μια χρονιά τα ονόματά τους να φιγουράρουν στη λίστα Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ο λόγος φυσικά για τους Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ.

Το 2018 ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς, με έσοδα 239 εκατομμυρίων δολαρίων κι αυτό γιατί είχε πουλήσει το μερίδιό του σε εταιρεία παραγωγής τεκίλας.

Ωστόσο, φαίνεται πως το διάσημο ζευγάρι συνεχίζει να κερδίζει πολλά.

Σύμφωνα με την Rich List των Sunday Times, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ είδαν την περιουσία τους να αυξάνεται κατά 13 εκατομμύρια δολάρια το περασμένο έτος.

Η περιουσία του διάσημου ζευγαριού ανέρχεται στα 351 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τους Sunday Times, ο Τζορτζ Κλούνεϊ έβγαλε 40 εκατομμύρια δολάρια για την εμφάνισή του στις διαφημίσεις της διάσημης εταιρείας καφέ και περίπου 239 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση της εταιρείας τεκίλα.

Η περιουσία της Αμάλ Κλούνεϊ ως δικηγόρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια δολάρια. Άλλα ονόματα που εμφανίστηκαν στην λίστα των Sunday Times, ήταν ο συνθέτης Άντριου Λόιντ Βέμπερ στην πρώτη θέση του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε 820 εκατομμύρια λίρες και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ με 750 εκατομμύρια λίρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ