Η Courteney Cox δημοσίευσε άγνωστη φωτογραφία από «Τα Φιλαράκια» πριν καν ξεκινήσει η σειρά

Η Courteney Cox δημοσίευσε άγνωστη φωτογραφία από «Τα Φιλαράκια» πριν καν ξεκινήσει η σειρά

Η Courteney Cox ποστάρει μία φωτογραφία από «Τα Φιλαράκια» πριν καν γίνουν Φιλαράκια.

Ήταν το 1994 όταν «Τα Φιλαράκια» ξεκίνησαν να προβάλλονται στην Αμερική. Η Courteney Cox ως Monica Geller, η Lisa Kudrow ως Phoebe Buffay, η Jennifer Aniston ως Rachel Green, ο Matt LeBlanc ως Joey Tribbiani, ο Matthew Perry ως Chandler Bing και ο David Schwimmer ως Dr. Ross Geller πρωταγωνιστούν στη σειρά-ορόσημο.

«Εκείνο με τους έξι μας να πηγαίνουμε στο Λας Βέγκας και κανείς δεν ήξερε ακόμη ότι ήμασταν F.R.I.E.N.D.S». Με αυτή τη λεζάντα και μία παλιά φωτογραφία των πρωταγωνιστών η Cox μας δείχνει πώς ήταν οι έξι τους πριν καν ξεκινήσει η προβάλλεται η σειρά.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε τραβηχτεί πριν την πρώτη προβολή της σειράς, στη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Λας Βέγκας, που είχε διοργανώσει ο σκηνοθέτης James Burrows.

Ο σκηνοθέτης είχε μιλήσει για αυτό το ταξίδι και πώς του ήρθε η ιδέα να ταξιδέψουν στο Λας Βέγκας. «Ήμουν και με τους έξι τους και -δεν ξέρω γιατί το είπα αυτό- τους λέω, «Αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία για ανωνυμία. Μόλις βγει η σειρά, δεν μπορέσετε ποτέ ξανά να πάτε οπουδήποτε χωρίς να σας καταδιώκουν». Ο Burrows ήξερε από την πρώτη στιγμή πως η σειρά θα απογειωνόταν και τελικά είχε απόλυτο δίκιο για εκείνο το ταξίδι στο Λας Βέγκας.

https://www.instagram.com/p/BxidA3UgEvp/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ