Δεν φαντάζεστε πόσα πήρε η Αλεξανδράκη για μία φωτογράφιση

Δεν φαντάζεστε πόσα πήρε η Αλεξανδράκη για μία φωτογράφιση

Δεν πάει ο νους σας πόσα χρήματα πήρε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για φωτογράφιση στο Playboy.

«Εξαφανίστηκα γιατί κλείστηκα λίγο στον εαυτό μου, πέρασα μια φάση μετά το παιχνίδι» δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την απουσία της μετά τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό παιχνίδι Nomads.

Η «εκρητκτική» Δήμητρα επέστρεψε δριμύτερη και δεν δίστασε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα σχετικά με τη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη και την ανάμειξη της Ιωάννας Μπέλλα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το μονόπετρο που μου πήρε ο Δημήτρης μετά το παιχνίδι το παίρνω ως δώρο για την ονομαστική μου γιορτή που έλειπα. Η σχέση μου με τον Δημήτρη έγινε πιο δυνατή μετά το παιχνίδι. Ίσως αν δεν πήγαινα στο Nomads, μπορεί και να διαλέγαμε διαφορετικούς δρόμους με τον Δημήτρη.»

Ενώ καυστική εμφανίστηκε και στα σχόλια της για την πρώην φίλη της: «Δεν έχω να πω κάτι για την Ιωάννα Μπέλλα, περσινά ξινά σταφύλια.»

Σε αποκαλύψεις όμως προχώρησε τόσο για το σώμα της όσο και για την δουλειά της ως μοντέλο.

Μιλώντας για το σώμα της, δήλωσε: «Δεν έχω κάνει πλαστική πουθενά. Όταν αδυνατίζω πάρα πολύ, το χάνω το στήθος, δεν έχω καθόλου και μου έχουν βγάλει φωτογραφίες που είναι πλάκα. Μετά παίρνω βάρος και παίρνω στο στήθος αρκετά, φοράω και σουτιέν με ενίσχυση και φαίνεται πολύ μπόμπα».

Οι φωτογραφήσεις, από την άλλη, αποτελούν καθημερινότητα για την ίδια ενώ αποκάλυψε πως για την φωτογράφιση της στο Playboy πήρε 15.000 ευρώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημέρα αγάπες μου ! 🌦 Για να πάει καλά η μερα πρέπει να ξεκινάει με εκλεκτό καφεδάκι .. ☕️ Γεύση που σου μένει αξέχαστη ! Για τους λάτρεις του καφέ που ξέρουν να διαλέγουν .. Απλά ζητήστε το και θα γίνει δικό σας 😋☕️ ________________________________ @artisticaffe ________________________________ https://artisticaffe.gr/ ________________________________ MUA/Hairstylish: @emmanouela_make_up_artist Photographer: @fashionpeople.gr Dress: @dress2undress_fashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Alexandraki (@dimitraalexandraki1) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy Valentine’s Day ♥️ • • Να ευχαριστήσω θερμά την εταιρία @drivevintage.gr για το υπέροχο αυτοκίνητο ‘’αντίκα’’ Triumph που μας ενοικίασε ! Ότι πιο όμορφο , μαζί φυσικά με τα πανέμορφα τριαντάφυλλα από την μοναδική @the.rose.company.eu 🌹 ___________________________ Μοναδικε μου @vassilioskostetsos σε υπέρ ευχαριστώ για ακόμη μια φορά που ποζάρω με μια τόσο μοναδική δημιουργία σου ♥️ _____________________________ Dress: @vassilioskostetsos MUA/Hairstylish: @the_men_gr Roses : @the.rose.company.eu Car: @drivevintage.gr Photographer: @giannis_tzitzas 📸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Alexandraki (@dimitraalexandraki1) στις

https://youtu.be/9mbZMkgLFxM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ