Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του (vid)

Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του (vid)

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και παραχώρησε μια πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι αποτελεί μέρος μιας 14μελούς οικογένειας και περιέγραψε πώς είναι κάτι τέτοιο. Ο ίδιος εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια ότι τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια του έφυγαν στην Αμερική, λόγω φτώχιας, και τους είδε ξανά έπειτα από 20 χρόνια.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι όλα τα μέλη της οικογένειας εργάζονταν, προκειμένου να ανταπεξέλθουν.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε και για την απώλεια του κατά δυο χρόνια μεγαλύτερου αδερφού του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια του, παίζοντας με μια χειροβομβίδα.

«Με το να το κουβεντιάζω ξορκίζω τις τύψεις και τις ενοχές μου, γιατί εγώ βρήκα την χειροβομβίδα. Δεν το συζητούσα για πάρα πολλά χρόνια και τώρα είναι σα να τον έχω δίπλα μου, θέλω να ζει κοντά μου. Πάντα τον θυμάμαι, τον σκέφτομαι και τον φαντασιώνομαι πώς θα ήταν τώρα… έτσι θα τον κουβαλάω μέχρι τον θάνατό μου, έτσι ζει μέσα από εμένα», τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Το δυσάρεστο περιστατικό έλαβε χώρα Πρωτομαγιά, με τον ίδιο να βρίσκει τη χειροβομβίδα. Όλο το σκηνικό συνέβη στα πλαίσια παιχνιδιού, καθώς δεν γνώριζαν ότι παίζουν ουσιαστικά με μια χειροβομβίδα, με τον ίδιο να εξομολογείται ότι «είναι σαν χθες και καθορίζει τη ζωή του».

Δείτε τη συγκλονιστική περιγραφή του στο ακόλουθο βίντεο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ