La Casa de Papel: Νέο τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον «Ελ Προφεσόρ» (vids)

La Casa de Papel: Νέο τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον «Ελ Προφεσόρ» (vids)

Η ισπανική σειρά - φαινόμενο, το La Casa De Papel επιστρέφει στις οθόνες μας με εκατομμύρια θαυμαστών ανά τον κόσμο να ανυπομονούν...

Η ισπανική σειρά – φαινόμενο, το La Casa De Papel επιστρέφει στις οθόνες μας στις 19 Ιουλίου με εκατομμύρια θαυμαστών ανά τον κόσμο να ανυπομονούν.

Με αφορμή την μεγάλη επιστροφή της σειράς, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για την νέα σεζόν της σειράς.

Φυσικά, πρωταγωνιστής του βίντεο δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον «Ελ Προφεσόρ», τον διάσημο καθηγητή της συμμορίας του La Casa De Papel.

«Όσοι αντιλαμβάνονται αυτή την μάσκα ως σύμβολο της αντίστασης, θα καταλάβουν τον λόγο που επιστρέφουμε. Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να αντιδράσουμε. Κι αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά» λέει ο πρωταγωνιστής της ισπανικής σειράς.

Δείτε το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν του La Casa de Papel :

https://youtu.be/uxcuEehmPB4

Συνέχεια με ανατροπές και νέα πρόσωπα

Η τρίτη και πολυαναμενόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς La Casa de Papel, αναμένεται πλούσια σε ανατροπές αλλά και νέα πρόσωπα…

Στο πρώτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα για το promo της τρίτης σεζόν της σειράς του Netflix, το πρωταγωνιστικό καστ με μουσική υπόκρουση το θρυλικό «Bella Ciao» επανασυνδέεται για την κυκλική πρώτη ανάγνωση του σεναρίου, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται και τα νέα μέλη, όπως ο Hovik Keuchkerian (Bogota), η Najwa Nimri (Alicia), ο Fernando Cayo (Tamayo) και ο Rodrigo de la Serna (The Engineer).

Οι ηθοποιοί που επιστρέφουν στη δράση είναι οι Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (The Professor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Mánver (Mariví) και Juan Fernández (Coronel Prieto) και Mario de la Rosa (Suarez) οι οποίοι εμφανίζονται στο βίντεο στο πλευρό του δημιουργού της σειράς Álex Pina και του σκηνοθέτη Jesús Colmenar.

Μια επιπλέον έκπληξη για τους λάτρεις της σειράς, ήρθε με την εμφάνιση του «Berlin» (Pedro Alonso), ο οποίος πέθανε στο τέλος της ληστείας στη δεύτερη σεζόν. Η εμφάνιση του Berlin στο βίντεο θα πυροδοτήσει ξανά τις συζητήσεις των φανατικών της σειράς γύρω από το ποια πραγματικά ήταν η μοίρα του Berlin…

https://youtu.be/aS8iV4otbQA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ