Ελένη Μενεγάκη: ποζάρει με μαγιό δίχως ίχνος photoshop

Ελένη Μενεγάκη: ποζάρει με μαγιό δίχως ίχνος photoshop

Η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε με μαγιό και η καλλίγραμμη σιλουέτα της μας άφησε άναυδους.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία πανέμορφη γυναικά, γεμάτη αυτοπεποίθηση, δίχως κόμπλεξ, γεγονός που αποδεικνύεται σε κάθε της εμφάνιση.

 

Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης αγαπά πολύ το καλοκαίρι και όπως είχε δηλώσει τόσο στον αέρα της εκπομπής της όσο και στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανυπομονεί για τον ερχομό του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#eleni 😎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Η Ελένη λοιπόν βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στον «επίγειο παράδεισο» της, το νησί της Άνδρου, το οποίο επισκέπτεται συχνά. Ο καιρός ευνοούσε πολύ για μια βόλτα στην θάλασσα και η πανέμορφη παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία.

Σε ανάρτηση φωτογραφίας της με μαγιό και ένα απλό τζιν σορτσάκι, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολίασε: «Έφτασα στην θάλασσα. αλλά δεν κολύμπησα!». Πλήθος θαυμαστών της καλλίγραμμης παρουσιάστριας σχολίασε θετικά την φωτογραφία, με τα κοπλιμέντα για την ίδια να «πέφτουν βροχή», αφού όλοι έμειναν άναυδοι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#eleni … εφτασα στην θαλασσα , αλλα δεν κολυμπησα ! #onarexperience #andros #beeach #onarandros #summer2019 #whitesand #greece #instagreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ