Τζένη Μπαλατσινού: «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου»

Τζένη Μπαλατσινού: «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου»

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο τους και απάντησε στο ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού για τον Βασίλη Κικίλια, τον γάμο τους αλλά και το ενδεχόμενο να κάνουν ένα παιδί μαζί.

Η όμορφη παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ καθόλου αγχωμένη δεν είναι για το γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλη. «Αγχωμένη είμαι μόνο για το εάν θα προλάβω να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου. » δήλωσε η ίδια.

«Έχω δημιουργικό άγχος! Με το Βασίλη έχουμε άγχος εκείνη τη μέρα να είναι καλά και άνετα οι καλεσμένοι μας. Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες για το νυφικό και θα είμαι έτοιμη, προς το παρόν δεν είμαι. Το νυφικό θα είναι πολύ απλό και είναι δημιουργία της Zeus & Dione».

Στην συνέντευξη της ακόμα τόνισε πως η τελετή του μυστηρίου θα είναι ιδιαίτερα λιτή, «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε κατάνυξη και ευλογία».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ