Πόλεμος εξωδίκων Μάρθας & Μαρίας Ελένης: η διαθήκη της Ζωής, η περιουσία

Πόλεμος εξωδίκων Μάρθας & Μαρίας Ελένης: η διαθήκη της Ζωής, η περιουσία

Θα συναντηθούν τον Σεπτέμβριο στα δικαστήρια, μετά από έναν νομικό αγώνα που έχει ήδη ξεκινήσει για τις δυο αδελφές.

Ένας σκληρός αγώνας έχει ξεκινήσει για τις δυό κόρες της Ζωής Λάσκαρης, που προς το παρόν δεν έχει τέλος παρά μόνο ανταλλαγή εξωδίκων και αιτησεις ασφαλιστικών μέτρων.

Η Ζωή Λάσκαρη, που έφυγε ξαωνικά από τη ζωή δεν άφησε πίσω της διαθήκη για να ορίσει με ακρίβεια ποιος θέλει να πάρει και τι από την περιουσία της. Μοναδικοί κληρονόμοι σύμφωνα με τον νόμο είναι οι κόρες της, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο ποινικολόγος μετά από τη δήλωση αποποίησης κληρονομιάς που κατέθεσε άφησε μόνες κληρονόμους εξ αδιαιρέτου τις Μάρθα και Μαρία Ελένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος οι αδελφές έκαναν αποδοχή με το ευεργέτημα της απογραφής, βρήκαν χρέη και αποφάσισαν να εκποιήσουν το μέρος της περιουσίας που είναι απαραίτητο για την κάλυψη των χρεών. Έτσι συμφώνησαν στην πώληση της βίλας στο Πόρτο Ράφτη.

Στην πορεία, πάντα σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Μάρθα ενημερώνει ότι δεν μπορεί να δώσει τα καινούρια κλειδιά του σπιτιού σε κανέναν, γιατί μέσα υπάρχουν μόνο τα προσωπικά της αντικείμενα και έχει ήδη πέσει θύμα κλοπής.

Ταυτόχρονα, ενημερώνει την αδελφή της ότι «το σπίτι είναι διαθέσιμο να το επισκεφτεί οποιοσδήποτε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μου». Η Μαρία Ελένη αντιδρά και δεν δέχεται αυτή την εξέλιξη και από εκεί και μετά άρχισε η ανταλλαγή εξωδίκων.

Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, τα ασφαλιστικά μέτρα συζητήθηκαν πριν από λίγες μέρες, η αίτηση δεν έγινε δεκτή και οι δύο αδελφές θα συναντηθούν στα δικαστήρια τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/AdcmEAaHyTg

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ