Λάουρα Νάργες: Δείτε το πρώτο της τατουάζ

Λάουρα Νάργες: Δείτε το πρώτο της τατουάζ

Αλλάζει εμφάνιση η Λάουρα Νάργες και μας δείχνει το πρώτο της τατουάζ!

Η λαμπερή παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες μοιράζεται με το πλήθος των followers της στο Instagram, σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής της ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει «ανάψει φωτιές» με τις υπέροχες φωτογραφίες της.

Στα 28 της χρόνια η πανέμορφη Λάουρα και κατόπιν σκέψης και πολλών δισταγμών, αποφάσισε να κάνει μία νέα, περισσότερο μόνιμη «προσθήκη» στο σώμα της και να αλλάξει την εμφάνισή της.

Αυτή η προσθήκη δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από το νέο της τατουάζ στο πλάι του κορμού της και συγκεκριμένα στα πλευρά της.

Όπως δήλωσε και η ίδια «My very first tattoo. Αμφιταλαντευόμουν 11 χρόνια, από το 2013 έχω σκεφτεί το σχέδιο και στα 28 μου επιτέλους το έκανα». Ενώ δεν αμέλησε να ευχαριστήσει και τους tattoo artists που υλοποίησαν το σχέδιο της και την έκαναν να νιώσει άνετα κατά την συνεδρία.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, κατά την ώρα της συνεδρίας, δύο καλές της φίλες της κρατούσαν το χέρι καθ’όλη την διάρκεια, καθώς το τατουάζ είναι πολύ ωραίο αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει και λίγο επίπονο.

Το σχέδιο του τατουάζ είναι ένα μαύρο πουλί, με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες τα καλοσχηματισμένα φτερά του ενώ η ίδια ακόμα δεν έχει αποκαλύψει την ιδιαίτερη σημασία που έχει για εκείνη.

Χωρίς να ξεχνά τους πιστούς ακολούθους της, τους «υποσχέθηκε» ότι «θα προσπαθήσει να μην γεμίσει» το σώμα της με τατουάζ ενώ δεν ξέχασε να τους ευχηθεί «καλό μήνα»!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

„TäᑌᗷᑕᕼEᑎ“ 🖤 • My Very First Tattoo • Αμφιταλαντευόμουν 11 χρόνια, από το 2013 έχω σκεφτεί το σχέδιο και στα 28 μου επιτέλους το έκανα • „You cemented something you believe in on your body“😉 • Θα προσπαθήσω να μη γεμίσω… 😇 • Thank you @sakestc και την ομάδα σου @saketattoocrew που με κάνατε να αισθανθώ τόσο άνετα, γεια στα χεράκια σου @china_saketattoocrew και μπράβο σου για την υπομονή που είχες (και εσύ) μαζί μου (πες το, βράχος 👊🏻😅) 🙈 • Μία ❤️ στις σίστας μου @reem_shmeen & @loukialaimou #sonice #disgusting που μου κράταγαν το χέρι • Καλό μας καλαοκαίρι αγαπάκια _____________________________________________________________ #papasmädchen #täubchen #first #tattoo #ink #dovetattoo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ