Νεκρός ο heavy metal τραγουδιστής Warrel Dane

Νεκρός ο heavy metal τραγουδιστής Warrel Dane

O πρώην frontman των Sanctuary και Nevermore πέθανε από ανακοπή καρδιάς στα 48.

Άλλη μία άσχημη είδηση για τους απανταχού οπαδούς της heavy metal μουσικής, μιας και ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην frontman των Sanctuary και Nevermore, Warrel Dane πέθανε από ανακοπή καρδιάς το πρωί της Τετάρτης σε ηλικία 48 ετών. O Dane πάλευε για χρόνια με τις καταχρήσεις αλκοόλ και ναρκωτικών χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τα αίτια που προκάλεσαν την ανακοπή.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο κιθαρίστας του solo σχήματός του, Johnny Moraes, σε συνέντευξη που έδωσε στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα UOL. Ο Dane έπαθε την ανακοπή στο διαμέρισμα που έμενε με τους μουσικούς του κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του νέου του άλμπουμ και, όπως περιέγραψε ο Moraes, «προσπάθησα να του κάνω ανάνηψη αλλά ήταν μάταιο. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός».

Ο Dane ήταν στη διαδικασία ηχογράφησης του πρώτου solo album μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος την παγκόσμια metal κοινότητα. Στην καριέρα του είχε ηχογραφήσει και συμμετάσχει στη σύνθεση 5 δίσκων με τους θρυλικούς Sanctuary, ενός σόλο άλμπουμ το 2008 και 9 δίσκων με τους Nevermore.

 

πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ