Ο Αλέξης Γεωργούλης χοροπηδάει έξω από το Ευρωκοινοβούλιο

Ο Αλέξης Γεωργούλης χοροπηδάει έξω από το Ευρωκοινοβούλιο

Δεν έχει τέλος ο ενθουσιασμός του ευρωβουλευτή Αλέξανδρου Γεωργούλη από τις πρώτες του μέρες στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Δεν έχει τέλος ο ενθουσιασμός του ευρωβουλευτή Αλέξανδρου Γεωργούλη από τις πρώτες μέρες του στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Κάνοντας σαν μικρό παιδί, ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram όπου χοροπηδάει.

«Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο 2019. Η περίοδος προσαρμογής είναι ακόμη στην αρχή και οι πρώτες εντυπώσεις ευοίωνες!», σχολιάζει στη λεζάντα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες από τις Βρυξέλλες.

Βέβαια από τις φωτογραφίες του Αλέξη Γεωργούλη πιο πιθανόν είναι να νόμιζε κάποιος πως ο ηθοποιός κάνει διακοπές, παρά το ότι έχει πάει εκεί με ένα σκοπό… να μας εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή.

Σημειώνεται πως ο Ελληνας ευρωβουλευτής έχει γίνει δημοφιλής στο Instagram μετά την εκλογή του, καθώς πλέον  τον ακολουθούν 156.000 άτομα.

Υπενθυμίζεται πως ο  Αλέξης Γεωργούλης συγκέντρωσε 120.330 σταυρούς, ξεπερνώντας πέντε πρώην υπουργούς, έναν βουλευτή, μία ευρωβουλευτή και τη Ραλλία Χρηστίδου για να εκλεγεί στην πέμπτη θέση από τους συνολικά έξι ευρωβουλευτές που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο 2019. Η περίοδος προσαρμογής είναι ακόμη στην αρχή και οι πρώτες εντυπώσεις ευοίωνες! @europeanparliament #brussels #euparliament

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ