Τα αστρολογικά tips της ημέρας (14/12)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (14/12)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, σήμερα δεν παίρνεις καμία κατηγορία/πρόκληση και κανένα σχόλιο στο χαλαρό. Αν σε προκαλούν για μάχη, είτε ο/η σύντροφος σου, είτε κάποιοι συνεργάτες, φρόντισε να τους δώσεις μια που δεν θα την ξεχάσουν για μέρες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τις περισσότερες φορές σου αποδίδουν στην προσωπική σου ζωή χαρακτηρισμούς όπως: δυσκίνητος/η, αργής καύσης, αργοπορημένος/η. Όμως σήμερα κινδυνεύεις από ακριβώς το αντίθετο: δηλαδή να κάνεις μια παρορμητική κίνηση προς εκείνον/η που σε ενδιαφέρει και να χαλάσεις όλη την ερωτική παγίδα που έστηνες τόσο καιρό. Ακόμη χειρότερα, αν δεν υπάρχει κάποιος/α που σʼ ενδιαφέρει, να διαλέξεις κάποιον/α από το ερωτικό σου παρελθόν. Πρόσεχε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Φυσικά και μπορείς σήμερα να μεταμορφωθείς από χαρούμενο σχολιαρόπαιδο σε αιμοσταγή πολέμαρχο αν δεν σου αποδίδουν στο χώρο εργασίας σου την εκτίμηση που σου αξίζει. Έχεις κρυφά όπλα και σʼ αρέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τι κι αν η εργασιακή ένταση μετριέται πλέον σε μεγατόνους (σαν τις βόμβες ένα πράγμα…); Τι κι αν η ανασφάλεια γύρω σου αυξάνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς, οι οποίοι αν κάποια στιγμή σε παρασύρουν, θα σφιχταγκαλιάσεις ξανά το εσωτερικό σου χάος; Για τις επόμενες μέρες μπορείς να επαναλαμβάνεις συνεχώς και παντού πως ότι κι αν γίνει έχεις αρχίσει να σε αγαπάς σφόδρα ξανά και δεν σ’ αγγίζει τίποτα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτό που συνειδητοποιείς πως έχει ανάγκη είναι να συναναστρέφεσαι αυτές τις μέρες μόνο με τους ανθρώπους που θεωρείς κοντινούς στη καρδιά σου. Κανένας/Καμία παρείσακτος στην κλειστή αγκαλιά αγαπημένων που έχεις στη ζωή σου. Έτσι σʼ αρέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικό για όσους/ες ψάχνουν για εργασία, σπίτι ή θέλουν να προωθήσουν στον εργασιακό τους χώρο καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Ανεξάρτητα όμως αν ανήκεις στην παραπάνω ομάδα, κράτα το μυαλό σου ανοιχτό και σε εγρήγορση. Επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις, μετακινήσεις κυριαρχούν στην ατζέντα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Φυσικά και η παρόρμηση σου είναι να κάνεις δώρα στον εαυτό σου, να τον περιποιηθείς, να σε κανακέψεις αφού κανείς άλλος/καμιά άλλη δεν μπορεί να το κάνει για εσένα καλύτερα από εσένα. Αν έτσι σʼ αρέσεις, γιατί να το καταπιέσεις;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τις επόμενες μέρες πιθανόν να έχεις πεσμένη διάθεση. Ίσως μεταμορφωθείς για λίγο ξανά σε ένα παιδί που ζητάει αγάπη και δεν θέλει να δώσει κάτι σε αντάλλαγμα. Ίσως και να έχεις μεγάλη νευρικότητα. Αυτά είναι μόνο εξωτερικεύσεις μια εσωτερικής διεργασίας: αισθάνεσαι αμηχανία καθώς, με ολοένα αυξανόμενη ένταση πιστεύεις στον εαυτό σου και προσπαθείς να απεξαρτηθείς από την γνώμη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τα επαγγελματικά σχέδια που δεν έχεις πραγματοποιήσει, οι προσδοκίες που έχεις για το μέλλον αλλά και τα λάθη που έκανες στο παρελθόν και σε έχουν οδηγήσει στη ρουτίνα που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή, θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σου τις μέρες που έρχονται. Αυτό είναι μια υπενθύμιση πως είσαι άνθρωπος όσο όλοι μας, που σημαίνεις πως πρέπει να πάψεις νʼ αυτοτιμωρείσαι για τα λάθη σου ή να πιστεύεις πως από εδώ και στο εξής θα είσαι αλάνθαστος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, αν σε απασχολεί έντονα το επαγγελματικό σου μέλλον αλλά δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις σε ποια απόφαση βρίσκεται το αληθινό σου συμφέρον, εμπιστεύσου σήμερα σε έναν φίλο/μια φίλη τους προβληματισμούς σου. Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα, ακόμη και αν αυτό το ένα είναι το δικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Για να μην χάσουμε τελείως το μυαλό μας, δεν είναι δυνατόν να δίνεις λογαριασμό και να καθορίζεις το πρόγραμμα των επόμενων ημερών με γνώμονα το «Τι θα πει ο κόσμος αν…» ή το «Είναι οικογενειακή μας υποχρέωση να…». Δεν είσαι πρόβατο νʼ ακολουθείς τους άλλους όπου δεν περνάς καλά. Έτσι σʼ αρέσεις και σʼ όποιον αρέσει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Κάθε άλλο παρά έχεις τη διάθεση να ζήσεις αυτές τις μέρες μια από τα ίδια, να κανονίσεις τις ίδιες συναντήσεις, να πας στα ίδια τραπέζια. Απόδραση τώρα! Ο μόνος τρόπος να σʼ αρέσεις είναι νʼ αλλάξεις τη ρουτίνα, να πετάξεις μακριά! Ψήνεις κανένα ταξιδάκι; Αν όχι για σκέψου το! Προλαβαίνεις ακόμη!

ΠΗΓΗ: Stardome

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ