Ερωτευμένη ξανά η Κατερίνα Καινούργιου; (pic)

Ερωτευμένη ξανά η Κατερίνα Καινούργιου; (pic)

Οι φήμες για νέο έρωτα στην ζωή της Κατερίνας Καινούργιου φουντώνουν μετά την ανάρτηση που «κατέβασε» από το Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποφασίσει εδώ και κάποιο καιρό να κρατά την προσωπική της ζωή για τον εαυτό της ενώ δεν της αρέσει να δίνει λαβές για περαιτέρω σχόλια.

Πρόσφατα δημοσιεύματα την ήθελαν να διατηρεί σχέση με 29χρονο γνωστό επιχειρηματία, γεγονός που η λαμπερή παρουσιάστρια διέψευσε κατηγορηματικά.

Αγαπά πολύ την δουλειά της αλλά και το σώμα της, αφού αφιερώνει τις ώρες της στην πρωινή ψυχαγωγική της εκπομπή αλλά και στις σκληρές καθημερινές προπονήσεις της.

Οι φήμες για νέο έρωτα στην ζωή της λαμπερής παρουσιάστριας γεννήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, την στιγμή που η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα… αινιγματικό Instagram Story, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της μετά από βραδινή έξοδο, με το οποίο υποδήλωνε… ότι μάλλον είναι ερωτευμένη, όπως αναφέρει και το TLife.

Ωστόσο, το επόμενο πρωί η ανάρτηση είχε «σβηστεί» από το Instagram, γεγονός που έκανε τις φήμες να πολλαπλασιαστούν εκθετικά!

Συγκεκριμένα η πανέμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα, πριν να γνωρίσω εσένα…» το οποίο συνόδευσε με ένα emoji καρδούλα.

Σε ποιόν πάει άραγε η αφιέρωση;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ