Το πλωτό παλάτι του Κριστιάνο και η επίσκεψη του Σάρι (pics)

Το πλωτό παλάτι του Κριστιάνο και η επίσκεψη του Σάρι (pics)

Ο παράδεισος στον οποίο χαλαρώνει και περνάει ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπερνάει ακόμη και την καλύτερη φαντασίωση. Το υπερπολυτελές κότερο του CR7 «έκλεψε» τις εντυπώσεις στην Καλαμάτα ενώ φιλοξένησε και τον νέο προπονητή της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι.

Ακόμη και στις διακοπές του ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να είναι ο κορυφαίος. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που πριν από μερικές εβδομάδες πανηγύρισε ακόμη έναν τίτλο στην καριέρα του οδηγώντας την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατάκτηση του Nations League, πέρασε ένα μεγάλο μέρος των διακοπών του στην Ελλάδα και ακολούθως συνεχίζει σε ένα υπερπολυτελές κότερο.

Το πλωτό παλάτι του Κριστιάνο υπολογίζεται ότι στοιχίζει κοντά στα 18 εκατ. ευρώ και η τιμή της ενοικίασής του πλησιάζει τις 200.000 ευρώ την εβδομάδα! Τις τελευταίες ημέρες το κότερο με την ονομασία Africa με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τη Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και τον 9χρονο Κριστιάνο Τζούνιορ βρίσκεται στη γαλλική Ριβιέρα. Μαζί με την οικογένεια του Κριστιάνο βρίσκεται και ο αδερφός του Ούγκο Αβέιρο.

Μετά την πρώτη του χρονιά στη Γιουβέντους με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο το διασκεδάζει με τα κομφόρ του πολυτελούς σκάφους, τις γιγάντιες νεροτσουλήθρες, τα πέντε τζετ σκι και όλα όσα μπορεί να ονειρευτεί κανείς. Ακόμη και πλήρη εξοπλισμό για υποβρύχιες εξορμήσεις διαθέτει το πολυτελές σκάφος.

Το σχεδόν 50 μέτρων σκάφος που μπορεί να φιλοξενήσει στις κουκέτες του μέχρι και 12 άτομα, πέρα από τα εννέα άτομα προσωπικού που επίσης έχουν άνετους χώρους, είναι του 2010 και πέρσι υποβλήθηκε σε ριζική ανακαίνιση.

Και επειδή Κριστιάνο Ρονάλντο είσαι, δε θα μπορούσε το σκάφος στο οποίο κάνεις διακοπές να μην έχει γυμναστήριο, έτσι; Γιατί μιλάμε για έναν υπεραθλητή – φαινόμενο που έχει βαλθεί να διαλύσει κάθε στερεότυπο που αφορά την ηλικία. Ο 33χρονος Πορτογάλος γυμνάζεται καθημερινά και το αποτέλεσμα φαίνεται στους κοιλιακούς του, τους οποίους επιδεικνύει περήφανα με κάθε ευκαιρία.

Και μετά από μια κουραστική ημέρα γεμάτη παιχνίδι με τον 9χρονο γιο του στον ήλιο, βουτιές στη θάλασσα και στην πισίνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η φαμίλια του μπορούν να απολαύσουν όποια ταινία θέλουν χάρη στο καλοκαιρινό σινεμά που μπορεί να στηθεί στο άψε-σβήσε στο κατάστρωμα του σκάφους.

Πάντως ο Κριστιάνο έκανε διακοπές από τις… διακοπές του, καθώς προσκάλεσε τον νέο προπονητή της Γιουβέντους στο σκάφος και σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ιταλία, ο Μαουρίτσιο Σάρι βρέθηκε στο “Africa”!

Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι έκανε την πρώτη απόπειρα να εξηγήσει στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου το σχέδιό του για τη νέα χρονιά και τον ρόλο που θα έχει ο Κριστιάνο στην απόπειρα να εφαρμόσει το “Sarriball” στη Γηραιά Κυρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ