Βασίλης Σπανούλης: Το τατουάζ στην καρδιά για τα παιδιά του! (pics)

Βασίλης Σπανούλης: Το τατουάζ στην καρδιά για τα παιδιά του! (pics)

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την παραλία με τον Βασίλη Σπανούλη, την Ολυμπία και τα παιδιά τους.

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε τατουάζ στην καρδιά για τα παιδιά του! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr από την εξόρμηση τους στην παραλία με την Χοψονίδου!

Το πρωτάθλημα του μπάσκετ τελείωσε και ο εξολοθρευτής Βασίλης, όπως τον φωνάζουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αποφάσισε με τη σύζυγό του Ολυμπία πως ήρθε η ώρα να χαλαρώσουν απ’ όλα και να ξεκινήσουν τις διακοπές τους μαζί με τα πέντε τους παιδιά.

Το να μετακινηθεί μια επταμελής οικογένεια σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά η πάντα οργανωτική Ολυμπία με την παροιμιώδη ψυχραιμία της κατάφερε να τους βάλει όλους σε τάξη και να αναχωρήσουν πανέτοιμοι για την αγαπημένη τους Μύκονο.

Ο Βασίλης μπορεί να θριαμβεύει στα παρκέ του μπάσκετ, αλλά στο σπίτι αρχηγός είναι η σύζυγός του. Το καλοκαιρινό τους ορμητήριο στήθηκε στο Καλό Λιβάδι και με τα τρία μεγαλύτερα αγόρια του, τον Θανάση −ο οποίος κληρονόμησε το ταλέντο του στο μπάσκετ−, τον Βασίλη και τον Δημήτρη, έπαιξαν για αρκετή ώρα στην παραλία αλλά και μέσα στη θάλασσα. Την προσοχή της πάντως η μαμά της οικογένειας την είχε στραμμένη και στα δύο μικρότερα κορίτσια τους, την τετράχρονη Αιμιλία και τη μόλις δύο χρόνων Αναστασία, που χρειάστηκαν αρκετές φορές τη φροντίδα της.

Το πρώην μοντέλο, φυσικά, εξέπληξε τους πάντες με το αψεγάδιαστο σώμα του μετά από πέντε εγκυμοσύνες! Το πρόγραμμα μετά την παραλία συνεχίστηκε με φαγητό και το απόγευμα με βόλτες στη Χώρα του νησιού, ενώ τις επόμενες μέρες θα συνεχίσουν τις διακοπές τους και θα αναχωρήσουν και για άλλο νησί των Κυκλάδων, αυτή τη φορά έχοντας στην παρέα τους και την οικογένεια του επίσης παίκτη του μπάσκετ Νίκου Ζήση με τον οποίο είναι και κουμπάροι, αφού ο Βασίλης Σπανούλης έχει βαφτίσει τον γιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ