Κόλασε η Κόνι Μεταξά με το λευκό μπικίνι της (pics)

Κόλασε η Κόνι Μεταξά με το λευκό μπικίνι της (pics)

Η κόρη του Λε-Πα, Κόνι Μεταξά, «κόλασε» με το λευκό της μπικίνι και την πίσω όψη της! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Όσα φωτογραφικά στιγμιότυπα με μαγιό κι αν ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόνι Μεταξά ποτέ δεν είναι αρκετή για τους φανατικούς της οπαδούς.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά μπορεί να πήρε το επίθετο της μητέρας της, ακολουθεί όμως πιστά τα βήματα του πατέρα της τραγουδώντας αυτή την περίοδο στο «Fantasia Live», με εκείνον να την καμαρώνει πολλές φορές στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Ήβης Αδάμου και του Ίαν Στρατή, ενώ ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο της τραγούδι. Παρ’ ότι αυτό το διάστημα είναι ελεύθερη και ωραία, έχει κάνει τατουάζ μία καρδιά που γράφει μέσα «Name», σχολιάζοντας σχετικά: «Πάντα κάποιος θα έχει την καρδιά μου, αλλά αυτός ο κάποιος δεν ξέρω ποτέ ποιος θα είναι. Μονίμως ερωτευμένη είμαι με κανέναν».

Ντυμένη πριγκίπισσα, έλεγε στο κόκκινο χαλί του MAD πως δεν έχει βρει ακόμα τον πρίγκιπά της, ενώ το Youweekly.gr τη συνάντησε το περασμένο Σάββατο σε παραλία της Βουλιαγμένης να κάνει τις βουτιές της με μεγάλη παρέα.

«Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω»

Δεν φοβάται να τσαλακωθεί και δεν είναι λίγες οι φορές που έρχεται σε διαδικτυακή αντιπαράθεση δημοσιοποιώντας μάλιστα και τα μηνύματα που της στέλνουν οι followers της, ούσα ενεργή στα social media. Δεν φαίνεται όμως να πτοείται ούτε από τις επιθέσεις και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς με αφορμή τις σέξι φωτογραφίες στο προφίλ της, με τους καλοθελητές να «χτυπούν» ακόμα και στα αρετουσάριστα ενσταντανέ της όπου φαίνεται το λίπωμα που έχει κάτω από τον αριστερό γλουτό της. «Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω, οι υπόλοιποι πούλο. Αντί να χαίρεστε που μία και μόνο μία γυναίκα στο Instagram δεν κρύβει τις ατέλειές της, κάθεστε και κράζετε», έχει πει μεταξύ άλλων στο παρελθόν, βάζοντας στη θέση τους όλους εκείνους που πετούν χολή προς το μέρος της…

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ