ΣΚΑΙ: Χαμός στο κανάλι! Αυτή είναι η τραγουδίστρια που «φταίει» για όλα!

ΣΚΑΙ: Χαμός στο κανάλι! Αυτή είναι η τραγουδίστρια που «φταίει» για όλα!

Χαμός στο κανάλι του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες. Αυτή η τραγουδίστρια που «φταίει» για όλα!

Πιπεράτες λεπτομέρειες θα σας μεταφέρω πρώτη στο Vanda’s blog! Πράγματα που δεν έχει γράψει κανείς και είναι επιβεβαιωμένα 100%! Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή…

Η ρήξη του καναλιού με τον Ατζούν φαίνεται πως είναι τεράστια (μάλιστα ο Ατζούν πλακώθηκε και με τον Τανιμανίδη) και η συνεργασία τους θεωρείτο από πολλούς πως τελειώνει άδοξα! Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες αποφάσισαν να «χτυπήσουν» τον ανταγωνισμό και αγόρασαν ένα project παρόμοιο τύπου με το «The Voice», που ονομάζεται «The Masked Singer».

Για την παρουσία του προγράμματος αυτού, όπως μου αποκάλυψαν πηγές μου, είχε προταθεί αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης, όμως δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι και οι βλέψεις του καναλιού στράφηκαν προς.. μια τραγουδίστρια που θέλουν πολύ, όπως έμαθα!

Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή, η οποία όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες έχει έρθει σε συζητήσεις με το κανάλι για να αναλάβει το νέο αυτό πρόγραμμα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο, ακόμα! Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω πρώτη στο Vanda’s blog και το Youweekly.gr…

Δέσποινα Βανδή: Μόλις μαθεύτηκαν τα νέα! Στο πλευρό της ο Ντέμης Νικολαΐδης! (Βίντεο)

Μόλις μαθεύτηκαν τα νέα για την Δέσποινα Βανδή! Στο πλευρό της όπως πάντα είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Σήμερα το πρωί (28/06/19) στην εκπομπή «Happy Day», του AlphaTvανακοινώθηκε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Δέσποινα Βανδή αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό Open beyond.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή είχε αγαπήσει πολύ το project που είχε αναλάβει και το γεγονός ότι πλέον δε θα μπορεί να το παρουσιάζει την έχει στεναχωρήσει απίστευτα πολύ. Ο Ντέμης Νικολαΐδης όμως είναι δίπλα της και της συμπαραστέκεται σε αυτήν την δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Στην χθεσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την Παρέα», ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο X-Factor, που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Open, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην Δέσποινα Βανδή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της, σχολίασε πως η Δέσποινα Βανδή, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό, ΣΚΑΪ.

Πηγή: www.youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ