Βικτώρια Καρύδα: Τα «καρφωμένα» βλέμματα που έπεσαν πάνω της! Το φόρεμα με το σκίσιμο και τα τρουκς!

Βικτώρια Καρύδα: Τα «καρφωμένα» βλέμματα που έπεσαν πάνω της! Το φόρεμα με το σκίσιμο και τα τρουκς!

Η λάμψη της σαγήνεψε!

Τα «καρφωμένα» βλέμματα που έπεσαν πάνω στην Βικτώρια Καρύδα και το εντυπωσιακό φόρεμα με το σκίσιμο και τα τρουκς! Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έλαμπε ολόκληρη και ο επαγγελματισμός της, παρά τις δύσκολες ώρες, είναι μοναδικός!

Η Βικτώρια Καρύδα μπορεί να πενθεί τον χαμό του συζύγου Γιάννη Μακρή, μετά την στυγνή δολοφονία του έξω από το σπίτι τους στα Νότια Προάστια, ωστόσο δουλεύει σκληρά για τα παιδιά της και για την ίδια, προκειμένου να ξεφεύγει το μυαλό της.

Το πανέμορφο ξανθό μοντέλο βρέθηκε σε επίδειξη μόδας του φίλου της, Βασίλειου Κωστέτσου, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω στην πασαρέλα.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, όπου φοράει ένα εντυπωσιακό φόρεμα με σκίσιμο και τρουκς κάνοντας τη διαφορά!

Πρόσφατα, μάλιστα, σας αποκαλύψαμε την άγνωστη σχέση της με τον Πάνο Ζάρλα… Σίγουρα κανείς σας δεν το γνώριζε…

Βικτώρια Καρύδα: Τα πρησμένα μάγουλα! Δεν μπόρεσε να τα κρύψει ούτε με μακιγιάζ! Δείτε φωτογραφίες! Δεν μπόρεσε να κρύψει ούτε με μακιγιάζ η Βικτώρια Καρύδα τα πρησμένα μάγουλά της! Δείτε φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αρκετό καιρό μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, φαίνεται να έχει σταθεί στα πόδια της πάνω από όλα για χατίρι των παιδιών της!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε πιο όμορφη από ποτέ να φοράει ρούχα του Βασίλειου Κωστέτσου και να κάνει πασαρέλα!

Με αγγελικό φόρεμα και όλο νάζι κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις της συγκεκριμένης ημέρας…

Βέβαια, στο πρόσωπό της υπήρχαν κάποια σημάδια που αποδείκνυαν πως ο πόνος ακόμα δεν έχει υποχωρήσει και δεν ξέρουμε κι αν θα συμβεί ποτέ… Τα πρησμένα μάγουλά της φανέρωσαν τα βράδια που δεν την παίρνει ο ύπνος και τα δάκρυα που ρίχνει για την χαμένη της αγάπη…

Ιδού:

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ