Η αποστομωτική απάντηση της Ελένης Μενεγάκη σε follower της

Η αποστομωτική απάντηση της Ελένης Μενεγάκη σε follower της

Τι προκάλεσε την οργή της βασίλισσας της μεσημεριανής ζώνης;

Η πανέμορφη Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, έχει ξεκινήσει, εδώ και λίγες μέρες, τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Αιγαίο!

Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης λατρεύει να μοιράζεται μικρά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς ακολούθους της στο Instagram αλλά και να συνομιλεί μαζί τους!

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν όταν η όμορφη παρουσιάστρια ανάρτησε μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία φαίνεται ξαπλωμένη σε ένα παγκάκι.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας γράφει με χιούμορ: «Μετά το φαγητό! Ευτυχώς που είμαι εύκολος άνθρωπος και κοιμάμαι παντού!».

«Άσε μας ρε Ελένη! Που είσαι και εύκολος άνθρωπος! Όλοι μας βολευόμαστε σε μία βίλα ενός νησιού με πισίνες, μαξιλάρες και υπηρέτες. Τι μας είπε τώρα;», σχολίασε καυστικά ένας ακόλουθος της.

Η Ελένη Μενεγάκη διατηρώντας την ψυχραιμία της, του απάντησε χαρακτηριστικά: «Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς??? Δεν νομίζω … Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό, το αν αμείβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό!

Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος! Οποίος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου , καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς! Καλό καλοκαίρι με ηρεμία, αγάπη, υγεία και καθαρό μυαλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ