Μπόμπα-Τανιμανίδης: Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Τι απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα και ποια ήταν η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να μοιράζονται μικρά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο Instagram!

Αυτήν την φορά η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα, ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σέλφι που έβγαλε με τον αγαπημένο της πάνω στο μηχανάκι του!

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:«Όταν έχεις λιωωωωώσει όλη μέρα να περπατάς στο κέντρο… έρχεται ο ιππότης με το άλογό του ( στην περίπτωση μας μηχανάκι) να σε σώσει! ΥΓ. Πάντα κράνος και οι σέλφι πριν να ξεκινήσουμε»!

Μία όμως follower της παρατήρησε κάτι που δεν… ταίριαζε σε αυτήν την περιγραφή κι ένιωσε μάλιστα πως η νοημοσύνη της υποτιμάται!

Στο σχόλιο της ανέφερε: «Συγγνώμη σας εκτιμώ και τους δυο… Απλώς επειδή το νοιώθω ως υποβιβασμό νοημοσύνης… Στα γυαλιά σου Σάκη καθρεπτίζεται κίνηση μπροστά… Οπότε τι εννοείται «οι σελφι πριν να ξεκινήσουμε»???».

Τότε η πανέμορφη Χριστίνα θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και δίνοντας την δική της αιχμηρή απάντηση, είπε: «η σειρά των γεγονότων για να είστε όλοι πιο ήρεμοι πως δεν υποτιμάται η νοημοσύνη σας…

Ο Σάκης είχε έρθει να με πάρει, τον έχει πιάσει κόκκινο πριν κάνει στην άκρη εντελώς, ανεβαίνω γρήγορα, βάζω κράνος, βγάζει σελφι, ασφαλίζω το κράνος μου, περιμένουμε αρκετά δεύτερα μέχρι να ξεκινήσει το πράσινο και να ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας. Επιστρέφουμε σπίτι μας, βλέπω τη φωτό και λέω α ωραία φωτό , όποτε και την ανεβάζω. Ελπίζω να είστε όλοι καλυμμένοι!».

Δείτε τα στιγμιότυπα της συνομιλίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ