Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπορείτε να προσποιηθείτε οργασμό καλύτερα από την Μεγκ Ράιαν;

Το Katz's, το καφέ όπου εκτυλίσσεται η μία από τις πιο διάσημες κινηματογραφικές σκηνές, με την ευκαιρία της 30ης επετείου από την προβολή της ταινίας «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» διοργάνωσε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό...

Μπορείτε να προσποιηθείτε οργασμό καλύτερα από την Μεγκ Ράιαν; | to10.gr

Ήταν ο οργασμός που ακούστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην ταινία του 1989 «Όταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι», η θορυβώδης απόδοση από τη Μεγκ Ράιαν της κλιμάκωσης μέχρι την κορύφωση ενός προσποιητού οργασμού ενώ κάθεται σε ένα καφέ της Νέας Υόρκης είναι μία από τις γνωστές σκηνές στην ιστορία του σινεμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Katz’s, το καφέ όπου εκτυλίσσεται η σκηνή με την ευκαιρία της 30ης επετείου από την προβολή της ταινίας, διοργάνωσε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, προσκαλώντας όποιον θέλει «να πάρει αυτό που πήρε αυτή» να καθίσει στο ίδιο τραπέζι στο καφέ του Lower East Side και να μιμηθεί τον διάσημο οργασμό της Μεγκ Ράιαν.

Το Katz’s είναι πολύ αγαπητό στους Νεοϋορκέζους από τότε που άνοιξε το 1888. Η οικογενειακή επιχείρηση ειδικεύεται στα τεράστια σάντουιτς με κορν μπιφ και παστράμι και μετά την προβολή της ταινίας έγινε παγκόσμιο τουριστικό αξιοθέατο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.