Η Πάμελα Αντερσον χώρισε τον Ραμί και ξανάνιωσε! (pics)

Η Πάμελα Αντερσον χώρισε τον Ραμί και ξανάνιωσε! (pics)

Η 52χρονη «σεξοβόμβα» έβαλε τέλος στη σχέση της με τον 32χρονο Γάλλο αμυντικό της Μαρσέιγ και πλέον περνάει καλύτερα. Μέσα σε δύο εβδομάδες έχασε 4.5 κιλά και δείχνει έτοιμη να βρει τον επόμενο!

«Περνώ και μόνη μου. Καλά τα καταφέρνω μια χαρά. Δε σ’ έχω ανάγκη ευτυχώς. Μου είσαι πλέον περιττός», τραγουδάει η Πάμελα Αντερσον μετά τον χωρισμό της με τον αμυντικό της Μαρσέιγ, Αντίλ Ραμί.

Η ξανθιά… σεξοβόμβα πρόσφατα έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, τον οποίο μάλιστα κατηγόρησε για βίαιη συμπεριφορά!

Ο χωρισμός πάντως φαίνεται πως έκανε καλό στην 52χρονη καλλονή, η οποία μέσα σε δύο περίπου εβδομάδες έχασε 4.5 κιλά! «Η Πάμελα είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Είναι πλέον ελεύθερη. Εχει αφήσει πίσω της τον Ραμί, την «τοξική» του οικογένεια και την εγωιστική του συμπεριφορά και περνάει καλά. Από τον χωρισμό μέχρι σήμερα έχει χάσει 4.5 κιλά και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή την εξέλιξη. Όταν είσαι πληγωμένος είναι εύκολο να χάσεις κιλά, αλλά είμαι σίγουρος ότι η καρδιά της θα γιατρευτεί και νιώθει και πάλι πολύ καλά», ανέφερε σε βρετανική ιστοσελίδα ένας από τους φίλους της Πάμελα Αντερσον.

Το άλλοτε είδωλο των 90’s έχει αφήσει πίσω της τον Ραμί και δείχνει έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω. Να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να πάει στον επόμενο! Ποιος θα είναι αυτός; Κανείς δεν ξέρει. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα είναι τυχερός, που θα έχει δίπλα του μια τέτοια καλλονή.

Και πως να μην περάσει καλά με τέτοιο πλάσμα;

Ο Ραμί πάντως την έχασε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ