Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Power of Love: Ζευγάρι έκπληξη μετά το τέλος του παιχνιδιού

To Power Of Love 2 μπορεί να τελείωσε, ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι από τους παίκτες οι οποίοι έκοψαν το νήμα του τερματισμού ως «ελεύθεροι», ο... έρωτας ήρθε μετά το παιχνίδι.

Power of Love: Ζευγάρι έκπληξη μετά το τέλος του παιχνιδιού | to10.gr

To Power Of Love 2 μπορεί να τελείωσε, ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι από τους παίκτες οι οποίοι έκοψαν το νήμα του τερματισμού ως «ελεύθεροι», ο… έρωτας ήρθε μετά το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και μάλιστα πρόκειται για έρωτα – έκπληξη!

Όπως φαίνεται, όσο βρίσκονταν μέσα στο παιχνίδι, οι παίκτες είχαν το μυαλό τους περισσότερο στην ίντριγκα και τους τσακωμούς, παρά στον έρωτα.

Παρόλα αυτά, μετά το τέλος του ριάλιτι της αγάπης έχουμε πλέον ένα νέο ζευγάρι. Ο λόγος για τον Bill Σαντριά και τη Ζένια Σολδάτου οι οποίοι μπορεί να μην κέρδισαν το έπαθλο, αλλά… κέρδισαν ο ένας τον άλλον.

Οι δυο παίκτες είναι μαζί κάτι που παραδέχθηκε μάλιστα σε live της και η Ζένια, η οποία αποκάλυψε πως ήρθαν κοντά την τελευταία εβδομάδα και ότι ο Bill τη στήριξε όσο κανένας.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του Power of Love, ο Bill Σαντριάς ήταν ζευγάρι με την Κατερίνα Σαββοπούλου και η Ζένια Σολδάτου είχε σχέση με τον Βασίλη Χαλκιά, ωστόσο αμφότερα τα ζευγάρια χώρισαν πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.