Κόλιν Φάρελ: Η κατηγορία για φόνο, τα ναρκωτικά και το sex tape

Κόλιν Φάρελ: Η κατηγορία για φόνο, τα ναρκωτικά και το sex tape

Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Κόλιν Φάρελ και τα πιο «σκοτεινά» κομμάτια της πολυτάραχης ζωής του διάσημου ηθοποιού.

Ο Κόλιν Φάρελ θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Το ξεκίνημα της καριέρας του σε μία ιρλανδική σαπουνόπερα ήταν μόνο η αρχή μίας λαμπρής και επιτυχημένης καριέρας στην υποκριτική, με τον Φάρελ να καταφέρνει να αφήσει το δικό του στίγμα στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Το βιογραφικό του μετρά περισσότερες από 40 ταινίες, έχει υποδυθεί τον Μέγα Αλέξανδρο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Όλιβερ Στόουν και έχει μετατραπεί στον «ευνοούμενο» του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, πρωταγωνιστώντας στις ταινίες «Αστακός» και «Η Θυσία του Ιερού Ελαφιού».

Γεννημένος στις 31 Μαΐου του 1976, ο Κόλιν Φάρελ έχει ένα «αμαρτωλό» παρελθόν, που τραβάει το ενδιαφέρον. Η κατηγορία για φόνο, τα ναρκωτικά κι ένα sex tape με μοντέλο του Playboy αποτελούν κομμάτια της πολυτάραχης ζωής του διάσημου ηθοποιού.

Η κατηγορία για φόνο

Στα 18 του πήγε διακοπές στην Αυστραλία. Ενώ περπατούσε στον δρόμο, αστυνομικοί τον σταμάτησαν και τον συνέλαβαν. Ήταν ύποπτος για φόνο. Οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια το σκίτσο ενός άνδρα που έμοιαζε με τον ηθοποιό και έτσι θεώρησαν ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος. Ο Κόλιν Φάρελ δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό. Ήταν ζαλισμένος από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Η αστυνομία τον άφησε ελεύθερο όταν ο φίλος του τους απέδειξε ότι όλο το βράδυ ήταν μαζί.

Η μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ

Ο Κόλιν Φάρελ έμπλεξε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά από τα 14 του. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου μετά τα 20. Είχε γίνει διάσημος και η καριέρα του στο Χόλιγουντ άρχισε να απογειώνεται. Τα δημοσιεύματα όμως για την έξαλλη ζωή του και τα ναρκωτικά επηρέαζαν πολύ την εικόνα του ως επαγγελματία. Πολλές παραγωγές τον θεωρούσαν αναξιόπιστο και έχανε ρόλους.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Mirror είχε αποκαλύψει ότι το 2002 στα γυρίσματα της ταινίας «Minority Report» ήταν τόσο τύφλα που χρειάστηκε να γυρίσει μια σκηνή 56 φορές για να πει σωστά τα λόγια του.

Όπως είπε ο ίδιος, το προηγούμενο βράδυ είχε βγει με φίλους για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, μέθυσε και πήγε άυπνος στα γυρίσματα. Είχε ζητήσει ρεπό από την εταιρεία παραγωγής αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό και το γύρισμα αποδείχτηκε καταστροφικό.

Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά τον απομάκρυνε όμως και από τον κόσμο. «Ήμουν τόσο μαστουρωμένος και θολωμένος από τα ναρκωτικά που δεν μπορούσα να κάνω φίλους. Έκανα παρέα με όποιον γνώριζα έξω». Το 2006, όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την ταινία «Miami Vice» αποφάσισε να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. Ο Φάρελ τα κατάφερε.

Στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν Late Show ανέφερε ότι το διάστημα που ήταν εθισμένος, είχε δημιουργηθεί μια ενέργεια, ένας διαφορετικός χαρακτήρας που τον ωφέλησε. Όμως, κάποια στιγμή είδε τα πάντα γύρω του να καταρρέουν και αποφάσισε να σταματήσει τις καταχρήσεις.

Ένα sex tape στο φως της δημοσιότητας

Ο Κόλιν Φάρελ ήταν και είναι κατά γενική ομολογία ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Έχει κάνει πολλές σχέσεις με συναδέλφους ή μη, ενώ έχει αποκτήσει δυο παιδιά, εκτός γάμου. Ο κατάλογος των κατακτήσεών του είναι πολύ μεγάλος, ενώ ανάμεσά τους συναντά κανείς διάσημες γυναίκες της showbiz, όπως η Ντεμί Μουρ, η Αντζελίνα Τζολί και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά και το μοντέλο του Playboy Νικόλ Ναρέιν.

Τον Ιανουάριο του 2006 ο Φάρελ έκανε αγωγή κατά της Νικόλ Ναρέιν, η οποία σε συνεργασία με την εταιρία Internet Commerce Group, δημοσίευσε χωρίς τη συγκατάθεσή του ένα βίντεο 13 λεπτών με σεξουαλικές στιγμές τους από το 2003.

Του προσέφεραν 5 εκατομμύρια δολάρια για τα πνευματικά δικαιώματα του sex tape. Ο Φάρελ υποστήριξε ότι το έκανε για να του καταστρέψει την καριέρα και να βγάλει χρήματα. Η υπόθεση παρόλο που έφτασε στα δικαστήρια, λύθηκε με διακανονισμό. Με την αγωγή εμπόδισε την πώληση, τη διανομή και την προβολή του βίντεο, αλλά το υλικό είχε ήδη διαρρεύσει σε πολλές σελίδες στο διαδίκτυο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ