Αλέξα Τσανγκ: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της

Αλέξα Τσανγκ: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της

Η παρουσιάστρια, μοντέλο και σχεδιάστρια μοιράστηκε το πρόβλημα υγείας με τους ακολούθους της στο Instagram

Η Αλέξα Τσανγκ αποκάλυψε ότι πάσχει από ενδομητρίωση. Η παρουσιάστρια, μοντέλο και σχεδιάστρια μοιράστηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τους ακολούθους της στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφίας της μέσα από το νοσοκομείο.

«Δεν θέλω να ανήκω σε κανένα σύλλογο που θα με δεχόταν ως μέλος, αλλά εδώ είμαι. #Endometriosisclub #partytime #woohoo #lifelongmembership #sorryifyouhaveittooitsucks # endometriosisawareness», έγραψε στη λεζάντα.

Η ενδομητρίωση είναι μια οδυνηρή ασθένεια όπου ιστός παρόμοιος με το εσωτερικό της μήτρας αρχίζει να αναπτύσσεται σε άλλα μέρη, όπως οι ωοθήκες και οι σάλπιγγες. Μπορεί να επηρεάσει τις γυναίκες σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά είναι πιο συνηθισμένο μεταξύ των 30 και 40 χρόνων.

Μία από τις μεγαλύτερες επιπλοκές της ενδομητρίωσης είναι η δυσκολία έγκαιρης εγκυμοσύνης ή η αδυναμία να μείνει η γυναίκα έγκυος. Οι αιτίες της πάθησης είναι άγνωστες.

Ο Τσανγκ δημοσίευσε επίσης στο Instagram φωτογραφία της γράφοντας με χιούμορ: «Αυτό το σέξι φόρεμα ήταν τελείως ανοιχτό στο πίσω μέρος και φτιαγμένο από την καλύτερη βαμβακερή ποπλίνα, τα κορδόνια και τα διακοσμητικά στοιχεία είναι από grosgrain, και ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη, και με το σελοτέιπ κάθε βραχιόλι βρίσκεται σε τάξη».

Νωρίτερα για την ενδομητρίωση είχαν μιλήσει η ηθοποιός Λένα Ντάναμ και η Ντέιζι Ρίντλεϊ.

https://www.instagram.com/p/B0DjpIOggAr/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ