Αυτή η κορμάρα ανήκει σε Ελληνίδα παρουσιάστρια 44 χρονών! Έχει και παιδί!

Αυτή η κορμάρα ανήκει σε Ελληνίδα παρουσιάστρια 44 χρονών! Έχει και παιδί!

Θα πάθετε την πλάκα σας όταν δείτε ποια είναι!

Μπορεί να ζει μόνιμα στην Αμερική με τον άντρα της Πέτζα Στογιάκοβιτς και τα παιδιά τους, τον 14χρονο Αντρέι, τη 12χρονη Μίλα και τον 8χρονο Μαξ, όμως, κάθε καλοκαίρι σαν τη Χαλκιδική, και συγκεκριμένα το Ποσίδι, όπου περνάνε ένα μεγάλο μέρος των διακοπών τους, δεν έχει…

Το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια μπορεί να έχει αποκτήσει 3 παιδιά και να έχει κλείσει τα 44, εξακολουθεί όμως να διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά από τις επώνυμες κυρίες της showbiz, που θα ζήλευαν ακόμα και 20χρονες.

Η Αλέκα Καμηλά το περασμένο Σάββατο βρέθηκε να κάνει μπάνιο μαζί με τον δεύτερο γιο της Μαξ, που παρά το νεαρό της ηλικίας του κοντεύει να τη φτάσει στο ύψος…

Η Αλέκα Καμηλά ανανεώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή το ραντεβού της με φίλους και γνωστούς από τη Βόρεια Ελλάδα από όπου κατάγεται και μόλις τα παιδιά τελειώσουν το σχολείο, ετοιμάζει βαλίτσες όχι μόνον για τη Χαλκιδική αλλά και για μερικά ελληνικά νησιά.

Η Αλέκα με μπικίνι, Jade V Tales (€50 το τοπ και €50 το σλιπ)

Δυο μήνες -και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο- πριν συμπληρώσει 16 χρόνια γάμου με τον άντρα της, λατρεύει κάθε χρόνο να του κάνει εκπλήξεις στην επέτειό τους και θυμάται με αγάπη τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους και του έρωτά τους, λέγοντας: «Δεν ξέρω πώς έγινε, έτυχε… Έκατσε, μας γνώρισε μια κοινή μας φίλη. Ήταν ένα ραντεβού στα τυφλά που μας έκατσε. Πήρε εμένα, ενώ περίμεναν… στην ουρά».

Αλέκα Καμηλά: Αυτό είναι το πρόγραμμα διατροφής της! Πώς να αποκτήσεις κι εσύ τέτοιο κορμί…

Η Αλέκα Καμηλά ως πρώην αθλήτρια του στίβου μπορεί να μην γυμνάζεται συστηματικά όλη τη χρονιά, αλλά όταν νιώσει πως το σώμα της το έχει ανάγκη ξέρει αμέσως ποιες είναι οι σωστές ασκήσεις για να επανέλθει.

Γενικά, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, όμως ο καλός της μεταβολισμός και το γεγονός πως δεν αγαπά τα γλυκά την έχουν βοηθήσει να διατηρεί μια αξιοζήλευτη σιλουέτα. Μάλιστα, έχει ανατρεπτικές διατροφικές συνήθειες. «Το πρωινό γεύμα συνήθως το αποφεύγω γιατί μου ανοίγει η όρεξη και μετά πεινάω όλη την υπόλοιπη ημέρα», ομολογεί γελώντας, ενώ εξηγεί πως για μεσημεριανό μαγειρεύει πάντα η ίδια φαγητά ελληνικά και παραδοσιακά, τα κλασικά «μαμαδίστικα» που λατρεύουν ο άντρας και τα παιδιά της.

Αν και ζει χρόνια στις ΗΠΑ, ακολουθεί το πρόγραμμα που έμαθε από τη μαμά της. «Δευτέρα και Τετάρτη λαδερά, δύο φορές την εβδομάδα κρέας, μία φορά ψάρι». Το βραδινό της τις περισσότερες φορές είναι κάτι ελαφρύ όπως ένα τοστ, μία σαλάτα ή δημητριακά με γάλα. Έχει ύψος 1.79 και το βάρος της είναι σταθερά στα 62 κιλά.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ