Tζένιφερ Λόπεζ: Κάνει pole dancing και «τρελαίνει» (vid)

Tζένιφερ Λόπεζ: Κάνει pole dancing και «τρελαίνει» (vid)

H σεξοβόμβα τραγουδίστρια και ηθοποιός, Τζένιφερ Λόπεζ παραδίδει σε μια συμπρωταγωνίστρια της ένα μάθημα χορού πάνω σε στύλο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και τα μέλη της χορευτικής της «συμμορίας» έχουν βάλει στο μάτι τα πορτοφόλια των ανδρών που εργάζονται στην Wall Street στο νέο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία «Hustlers».

Το τρέιλερ ξεκινά με την ίδια την σεξοβόμβα τραγουδίστρια και ηθοποιό, Τζένιφερ Λόπεζ να παραδίδει σε μια συμπρωταγωνίστρια της ένα μάθημα χορού πάνω σε στύλο.

«Μπροστινό άγκιστρο. Άγκιστρο αστραγάλου. Γάντζο γόνατο», λέει η Ραμόνα (Λόπεζ) στην Ντέστινι (Γου), καθώς πιέζει τα ψηλά τακούνια της πλατφόρμας γύρω από τον πόλο.

«Από εδώ μπορείτε να κάνετε το καρουσέλ, απλά να λικνιστείτε και τυλίξετε τα πόδια σας στον στύλο». Η Ντέστινι χρειάζεται κάποια σοβαρή οικονομική βοήθεια και εμπιστεύεται στη Ραμόνα την ιστορία της ζωής της, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο φροντίζει τη γιαγιά της, κάτι που δίνει στη Ραμόνα μια ιδέα: Να κλέψει λεφτά από ανυποψίαστους άνδρες της Wall Street!

«Βλέπετε τι έκαναν σε αυτή τη χώρα; έκλεψαν από όλους, εργατικοί άνθρωποι έχασαν τα πάντα και κανένας από αυτούς τους αχρείους δεν πήγε στη φυλακή», λέει η Ραμόνα στο τρέιλερ. «Το παιχνίδι της ζωής είναι έτσι πια δομημένο που δεν ανταμείβει ανθρώπους που παίζουν με τους κανόνες.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ