Στέλλα Μιζεράκη: Ξεσπά σε νέο βίντεο (pics+vid)

Στέλλα Μιζεράκη: Ξεσπά σε νέο βίντεο (pics+vid)

Ποιοι την κατηγορούν;

Δριμύ κατηγορώ της Στέλλας Μιζεράκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μαγειρεύετε και εσείς με μαγιό το καλοκαίρι ? Τι λεζάντα θα βάζατε σε αυτή την φωτογραφία ? Τα 3 καλύτερα σχόλια θα μπουν σε στορι!!❤️ Swimsuit @amarillio_athens click @sotiris_apostolakis ⭐️light @jjimaras #cooking #time #siswimsuit #photo #shoot #shooting #photoshooting #photooftheday #yacht #sea #sealovers #summer #in #greece #woman #style #blonde #girls #fashionistas #fashion #girlsdoitbetter #summertime #summermood #summer2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stella mizeraki Official (@stellamizeraki) στις

Συγκεκριμένα, μέσω videos που δημοσίευσε η ίδια στα instastories χτες το βράδυ, ευχαρίστησε όλους όσους της κάνουν όμορφα σχόλια, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε εκείνους που φαίνεται να την ενοχλούν με αρνητικά σχόλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

GIVEAWAY Καλή εβδομάδα κορίτσια μου!! Σας κάνω δώρο το υπέροχο χειροποίητο μαγιό από την εταιρία @amarillio_athens Ακολουθήστε τα απλά και γνωστά βήματα και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό: ➡️Follow @amarillio_athens & @stellamizeraki ➡️Tag 3 φίλες σε σχόλιο ➡️Like στην φωτογραφία Ο διαγωνισμος λήγει 15/07 ☀️ Καλή επιτυχία σε όλες!! ❤️ click: @sotiris_apostolakis #summer #summerbody #summervibes #summertime #summer2019 #summerday #summerbreeze #blondehair #endlessblue #sea #seaview #sealovers #photooftheday #fashionstyle #instafashion #fashionista #lovesea #greek #greece #photo #photoshooting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stella mizeraki Official (@stellamizeraki) στις

«Επίσης έχω μια άλλη απορία. Όλοι εσείς που μπαίνετε στα προφίλ άλλων ανθρώπων και βγάζετε την κακία και την αρνητικότητα σας, τα έχετε όλα λυμένα στη ζωή σας και είστε όλοι οι πιο τέλειοι;

Δεν έχετε εσείς προβλήματα να ασχοληθείτε; Δεν έχετε πράγματα να κάνετε στη ζωή σας; Γιατί ασχολείστε με τη ζωή των άλλων, όταν δεν σας ενοχλούν; Και ναι μπορούμε να μιλήσουμε για δημοκρατία και ελευθερία λόγου.

Αλλά η ελευθερία του λόγου είναι μέχρι εκεί που λέμε τη γνώμη μας χωρίς να προσβάλλουμε τους άλλους. Όταν μιλάμε άσχημα και προσβάλλουμε τους άλλους αυτό δεν είναι δημοκρατία, αυτό είναι ξεκάθαρη κακία.

Και πολλοί θα με ρωτήσετε γιατί κάνω αυτά τα stories; Γιατί θέλω να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας και γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να μη ζηλεύω και όταν βλέπω ανθρώπους που κάνουν πράγματα που τους αρέσει και να είναι ευτυχισμένοι, να χαίρομαι και εγώ.

Γιατί ό,τι ευχόμαστε στους άλλους, η μοίρα, ο Θεός, το συμπάν, τα ακούνε αυτά. Και ό,τι βγάζουμε από μέσα μας προς τους άλλους, είτε θετικό, είτε αρνητικό, αυτό θα έρθει και πάλι σε εμάς. Αυτά από μένα» λέει έξαλλη η Στέλλα Μιζεράκη.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ