Δέσποινα Βανδή: Η έκπληξη για τα γενέθλια της (pics, vid)

Δέσποινα Βανδή: Η έκπληξη για τα γενέθλια της (pics, vid)

Τα παιδιά της τραγουδίστριας, Μελίνα και Γιώργος, της πήγαν μια υπέροχη τούρτα πάνω στη σκηνή και εκείνη έσβησε το κεράκι της μπροστά στους θεατές της παράστασης.

Η Δέσποινα έγινε χτες το βράδυ 50 ετών! Η ίδια, πιο όμορφη από ποτέ, διανύει μια από τις καλύτερες της φάσεις καλλιτεχνικά και προσωπικά. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο θέατρο Άλσος και την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» και τον χειμώνα θα παρουσιάσει το X-Factor, μαζί με την ταξιδιωτική της εκπομπή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@xfactorgreece! Backstage shooting! @georgekalfamanolis @nakopoulouvaso @bouloubasisv @_e_llena @mirodesigners @vourakisjewels

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Φίλοι και συγγενείς, της έκαναν έκπληξη πάνω στην σκηνή και τραγούδησαν όλοι μαζί το τραγούδι των γενεθλίων.

Στην σκηνή έφεραν την τούρτα τα δύο παιδιά της και εκείνη κατασυγκινημένη δεν σταματούσε να ευχαριστεί τους συναδέλφους της για αυτήν την έκπληξη.

Στο τέλος της βραδιάς η Δέσποινα δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο και έγραψε: «Μια πολύ όμορφη έκπληξη με περίμενε στο τέλος της παράστασης σήμερα! Την οργάνωσαν τα παιδιά μου! Συνεργοί,φίλοι και συνεργάτες! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Με κάνατε πολύ χαρούμενη! #birthdaygirl»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ