Οι αδερφές Αμανατίδου «παίζουν» μπουγέλο

Οι αδερφές Αμανατίδου «παίζουν» μπουγέλο

Και αναστατώνουν το κοινό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που μετα από 3 μηνες που έλειπα με είδες και εκλαιγες ακατάπαυστα και μου ειπες ένιωσα αυτό το διάστημα ότι δεν είχα αδερφή Την οικογένεια δεν την επιλέγεις αλλά αν μου έλεγαν να διαλέξω πάλι εσένα θα διαλέγα για αδερφή μου , για κολλητή μου , για το άλλο μου μισό ! Γιατί εσυ καταλαβαινεις τι θέλω να πω μόνο με τα μάτια , με σένα κάνω όλες τις τρέλες που δεν κάνω με κανέναν , με σένα μαλώνω (βριζόμαστε ‍♀️) και το επόμενο δεκάλεπτο δεν έγινε ποτέ τίποτα ! Εσυ θα είσαι πάντα το μικρό μου κουταβάκι που θα με κανείς παράλληλα ότι θες .. πως να το κάνουμε τώρα ;‍♀️ Για σένα θα είμαι εδώ για πάντα καρδιά μου και θα σ δίνω όσα περισσότερα έχω! Ενωμένες θα νικήσουμε μόνο , αγκαλίτσα ❤️❤️ Πολύχρονη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ! Μια σε έχω και σε χαίρομαι κάθε μέρα ❤️ Σαγαπω ❤️ ______________________ @elena_amanatidou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Amanatidou (@anna_amanatidou) στις

Είναι όμορφες και σέξι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@prules_exclusiveclothes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@elena_amanatidou) στις

Οι αδερφές Αμανατίδου μοιάζουν να τα έχουν όλα. Ομορφιά, νέες ιδέες και αμέτρητους followers!

Όσοι δεν την γνώριζαν από το Instagram, καθώς είναι και Influencer, την έμαθαν από το τηλεοπτικό σόου ανάδειξης μοντέλων Greece Next Top Model (GNTM). Η Άννα Αμανατίδου είχε μία εξαιρετική πορεία μέσα στο παιχνίδι, αφού έφτασε μέχρι και στην καλύτερη τετράδα!

Η ίδια μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι συνέχισε να ασχολείται με το χώρο της μόδας ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας ενημερώνει για τα μελλοντικά της σχέδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Τώρα στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube «άναψε» τα αίματα με το τελευταίο της βίντεο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ