«Θέλω να κάνω τη γλώσσα του Sin Boy παγκόσμια και να τη μαθαίνουν και στα σχολεία»

«Θέλω να κάνω τη γλώσσα του Sin Boy παγκόσμια και να τη μαθαίνουν και στα σχολεία»

Οι δηλώσεις του ράπερ που θα συζητηθούν

Τους τελευταίους μήνες γνωρίζει μεγάλη επαγγελματική επιτυχία λόγω του τραγουδιού «Mama», που κάνει θραύση στα social media, αλλά και στη νεολαία. Ο λόγος για τον Sin Boy, ο οποίος παρέλαβε το πλατινένιο digital single του για το «Mama», το βράδυ της Δευτέρας.

Στην απονομή ήταν και η κάμερα της εκπομπής, «Καλοκαίρι #not και ο ράπερ έκανε δηλώσεις σε αυτήν, που θα συζητηθούν, όπως ότι επιθυμεί η «γλώσσα του Sin Boy» αν γίνεται να μαθαίνεται και στα σχολεία ή πως ο ίδιος είναι ένας κάγκουρας που συνδυάζει ακριβά ρούχα με κάποια από τη λαϊκή.

«Είμαι ένας κάγκουρας. Δεν έχω καμία σχέση με fashion icon, ούτε να το πω δε μπορώ. Συνδυάζω ακριβά ρούχα με κάποια από τη λαϊκή, έχω σετ που το κάτω είναι από τη λαϊκή και το πάνω κάνει ένα χιλιάρικο. Είμαι απλά κάγκουρας, κάνω ό,τι θα έκανε κάθε κάγκουρας. Δηλαδή αν αύριο ένας κάγκουρας κάνει καριέρα, θα κάνει ό,τι κάνω εγώ», είπε αρχικά.

Για να προσθέσει σχετικά με την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το Mama: «Βεβαίως περίμενα την επιτυχία που έκανε το Mama και περιμένω να κάνω και πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτή σύντομα. Ο επόμενος στόχος είναι να γίνω νούμερο ένα παγκόσμια και όχι μόνο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θέλω να κάνω την ελληνική γλώσσα να την χορεύουν και αν την τραγουδάνε παγκοσμίως. Θέλω να κάνω τη γλώσσα του Sin Boy παγκόσμια γλώσσα. Αν γίνεται να την μαθαίνουν και στα σχολεία, να καταλαβαίνουν τα παιδιά, θα με βόλευε».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=136&v=zbgUGRwKgJQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ