Αθηνά Οικονομάκου: Άγριος καυγάς με τον Μιχόπουλο για τα μάτια της πρώην! Τον παράτησε κι έφυγε! (pic)

Αθηνά Οικονομάκου: Άγριος καυγάς με τον Μιχόπουλο για τα μάτια της πρώην! Τον παράτησε κι έφυγε! (pic)

Νέο επεισόδιο με το ζευγάρι! Τα μάζεψε από Σαντορίνη!

Η Αθηνά Οικονομάκου παράτησε τον Φίλιππο Μιχόπουλο κι έφυγε! Ο άγριος καυγάς για τα μάτια της πρώην και όλο το ρεπορτάζ – αποκάλυψη!

Η γνωστή ηθοποιός άφησε για λίγο τους άντρες της ζωής της στην Σαντορίνη και ταξίδεψε μέχρι το νησί των Ανέμων. Η Αθηνά έφτασε στο νησί το πρωί της περασμένης Τετάρτης και δεν σταμάτησε να μοιράζεται διάφορες στιγμές με τους followers της από τις βόλτες της στο νησί.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η ηθοποιός λατρεύει τη Μύκονο αφού εκεί γνώρισε τον άντρα της ζωής της και εκεί παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβριο.

Μόνο που τώρα φαίνεται ότι ο λόγος που την οδήγησε στο αγαπημένο της νησί δεν είναι εξίσου ευχάριστος. Κι αυτό διότι η Αθηνά δεν είχε προγραμματίσει να πάει στη Μύκονο, αλλά βρέθηκε εκεί μετά από έναν μεγάλο καυγά που είχε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στη Σαντορίνη.

Αφορμή για τον καυγά αυτόν, όπως λένε άνθρωποι στο περιοδικό ciao ήταν η παρουσία μιας πρώην συντρόφου του επιχειρηματία στο νησί των Κυκλάδων.

Μιας γυναίκας για την οποία το ζευγάρι είχε καυγαδίσει και στο παρελθόν και τώρα αποτέλεσε εκ νέου αφορμή για να ξεσπάσει καυγάς.

Όπως λένε οι ίδιες πηγές, η Αθηνά αισθάνθηκε δυσάρεστα με την εμφάνιση της συγκεκριμένης γυναίκας στο νησί και δεν την θεώρησε τυχαία, καθώς λίγα χρόνια νωρίτερα είχε γίνει το ίδιο και στη Μύκονο.

Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Φίλιππου Μιχόπουλου, η Αθηνά εκνευρίστηκε πολύ και έφυγε από το νησί, πηγαίνοντας στη Μύκονο με τη φίλη της.

Η επιλογή της Μυκόνου δεν ήταν τυχαία και ήταν σχεδόν αυτονόητη για την ηθοποιό που πέρασε εκεί τα τελευταία της καλοκαίρια και έχει εκεί πάρα πολλούς γνωστούς και φίλους.

Εκεί, με τη φίλη της πέρασε λίγες ημέρες ξεκούρασης και να ξεπεράσει το περιστατικό. Η σχέση της με τον Φίλιππο έχει πολύ σοβαρές βάσεις και είναι πολύ σημαντική για να χαλάσει για τέτοια αφορμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ