Έλλη Αγγελιδάκη: Απόδραση στην Μύκονο με την οικογένεια της (εικόνες)

Έλλη Αγγελιδάκη: Απόδραση στην Μύκονο με την οικογένεια της (εικόνες)

Η πανέμορφη γυμνάστρια που διατηρεί άψογες σωματικές αναλογίες  ξεχώριζε σε κάθε της εμφάνιση  ενώ τα βλέμματα έκλεψε ο γιος της.

Μια μικρή  απόδραση στη Μύκονο έκανε η Έλλη Αγγελιδάκη μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Τσαλαπάτη, τον 15χρονο γιο τους Άλκη και την Φελίσια Λαπάτη (κόρη από τον πρώτο γάμο  του Τσαλαπάτη) που έχει μπει στον μήνα της.

Η πανέμορφη γυμνάστρια που διατηρεί άψογες σωματικές αναλογίες  ξεχώριζε σε κάθε της εμφάνιση  ενώ τα βλέμματα έκλεψε ο γιος της που έχει γίνει ολόκληρος άντρας και φυσικά της έχει μεγάλη αδυναμία.

Ολόκληρη η οικογένεια έκανε βόλτες στα σοκάκια, επιστέφτηκαν τις αγαπημένες τους παραλίες και  συνάντησαν και αρκετούς φίλους στο νησί.

Έλλη Αγγελιδάκη: Απόδραση στην Μύκονο με την οικογένεια της (εικόνες)Έλλη Αγγελιδάκη: Απόδραση στην Μύκονο με την οικογένεια της (εικόνες)Έλλη Αγγελιδάκη: Απόδραση στην Μύκονο με την οικογένεια της (εικόνες)Έλλη Αγγελιδάκη: Απόδραση στην Μύκονο με την οικογένεια της (εικόνες)Έλλη Αγγελιδάκη: Απόδραση στην Μύκονο με την οικογένεια της (εικόνες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ