Ταινίες τρόμου για να κάψετε θερμίδες

Ταινίες τρόμου για να κάψετε θερμίδες

Η εφημερίδα The Daily Telegraph, αποδεικνύει ότι το να παρακολουθήσεις μια 90λεπτη ταινία τρόμου καίει τις θερμίδες που έχει μια ολόκληρη σοκολάτα.

Οι γιορτές πλησιάζουν, τα φαγοπότια επίσης, τα παραπανίσια κιλά μας περιμένουν. Μιας κι είναι λίγο περίεργο να τρέχουμε, τέτοιες μέρες στα γυμναστήρια, θυμίζουμε έναν δοκιμασμένο – επιστημονικά τεκμηριωμένο – τρόπο για να παραμείνουμε αξιοπρόσεκτοι.

Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Ουεστμίνστερ, την οποία δημοσίευσε πριν πέντε χρόνια η εφημερίδα The Daily Telegraph, αποδεικνύει ότι το να παρακολουθήσεις μια 90λεπτη ταινία τρόμου καίει τις θερμίδες που έχει μια ολόκληρη σοκολάτα! Αυτό θα μπορούσε κανείς να το πετύχει με βάδισμα επί 30 λεπτά, αλλά η λύση που προτείνεται εδώ είναι η πιο κατάλληλη για όσους βαριούνται να κουνηθούν.

Τη συγκεκριμένη μελέτη είχε αρχικά, παραγγείλει βρετανικό βιντεοκλάμπ και σε αυτήν οι επιστήμονες μέτρησαν καρδιακούς παλμούς, οξυγόνο και διοξείδιο του άνθρακα κατά τη διάρκεια απόλαυσης μιας ταινίας τρόμου. Αποδείχθηκε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της «δραστηριότητας» ο αριθμός των θερμίδων που καταναλώνονταν αυξανόταν κατά ένα τρίτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ