Πέτρος Κωστόπουλος: Άσχημα τα νέα! Την είχε στο πλευρό του τόσο καιρό και τώρα τον εγκαταλείπει!

Πέτρος Κωστόπουλος: Άσχημα τα νέα! Την είχε στο πλευρό του τόσο καιρό και τώρα τον εγκαταλείπει!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Άσχημα τα νέα για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την γυναίκα που είχε στο πλευρό του τόσο καιρό! Τώρα τον εγκαταλείπει κι έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Μια δύσκολη χρονιά, θα έλεγε κανείς, πέρασε ο παρουσιαστής του OPEN αφού εκτός από διάφορα που συνέβησαν στα προσωπικά του είχε και διάφορα θέματα με τα επαγγελματικά του, όπως την αποχώρηση της Άννας Μαρία Βέλλη από την εκπομπή του και γενικά όλον αυτόν τον ντόρο που προκλήθηκε. Ωστόσο, όπως φαίνεται δύσκολο θα είναι και το καλοκαίρι του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog.

Όπως μου αποκάλυψε έγκυρη πηγή μου αρχικά ο Πέτρος δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με τους ιθύνοντες του καναλιού για το αν θα συνεχίσει ή όχι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά και να συνεχίσει το δυσάρεστο είναι πως θα χάσει από κοντά του έναν πολύ καλό συνεργάτη, την Μαντώ Γαστεράτου, η οποία όπως αναφέρουν πληροφορίες μου είναι σίγουρο πως δεν θα ανανεώσει με το κανάλι αφού το συμβόλαιό της έχει πλέον λήξει.

Ο λόγος;

Η Μαντώ περιμένει το πρώτο της παιδάκι και για τον λόγο αυτό έχει αποφασίσει η χρονιά που έρχεται να είναι αφιερωμένη στον εαυτό της και στην οικογένειά της. Μπορεί να μην σταματήσει τα βιντεάκια στο κανάλι της στο Youtube αλλά σίγουρα θα σταματήσει οποιαδήποτε εργασία αφορά την τηλεόραση! Άρα… σε περίπτωση που ο Κωστόπουλος παραμείνει στο OPEN θα πρέπει να βρει άλλη γυναίκα να σταθεί δίπλα του…

Αν και… μεταξύ μας… ένα πουλάκι μου ψιθύρισε πως δεν έχει και πολλές πιθανότητες να βγει στον αέρα του χρόνου το «Όλα λάθος»…

Αλλά, ποτέ δεν ξέρεις!

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ