Έλενα Παπαρίζου: «Είναι έγκυος 2 μηνών»! Η επίσκεψη σε νοσοκομείο την πρόδωσε….

Έλενα Παπαρίζου: «Είναι έγκυος 2 μηνών»! Η επίσκεψη σε νοσοκομείο την πρόδωσε….

Σε πελάγη ευτυχίας η τραγουδίστρια! Δίπλα της ο Ανδρέας Καψάλης!

Η Έλενα Παπαρίζου «είναι έγκυος 2 μηνών»! Μια επίσκεψη σε νοσοκομείο την πρόδωσε αλλά η ίδια το κρατάει καλά φυλαγμένο το μυστικό της….

Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda’s blog του Youweekly.gr που καίει! Πριν λίγες ώρες έφτασε στα γραφεία μας η παραπάνω πληροφορία! Άτομο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας, ανέφερε ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι έγκυος 2 μηνών και μάλιστα έκανε και πρόσφατα επίσκεψη σε νοσοκομείο μαζί με τον άντρα της, τον Ανδρέα Καψάλη.

«Δεν θέλει να πει τίποτα ακόμα, είναι πολύ νωρίς….» συνέχισε η ίδια πηγή! «Η Έλενα περιμένει το πρώτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Ανδρέας την στηρίζει σε όλα και ήθελαν πολύ αυτό το μωρό!

Ωστόσο, κρατάει επιφυλάξεις ακόμα γιατί είναι πολύ νωρίς…. Φωτογράφοι την τσάκωσαν έξω από νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά η ίδια παρακάλεσε να μην βγουν στην δημοσιότητα φωτογραφίες» τόνισε το συγκεκριμένο άτομο! Εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου, αλλά φυσικά το ρεπορτάζ ήταν πολύ hot για να μην το μοιραστώ μαζί σας! Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει…

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ