Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στα δικαστήρια ο παρουσιαστής! Η επίσημη ανακοίνωση…

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στα δικαστήρια ο παρουσιαστής! Η επίσημη ανακοίνωση…

Μπλεξίματα για τον Γρηγόρη!

Στα δικαστήρια ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο δικηγόρος του έστειλε επίσημη ανακοίνωση!

Το τελευταίο διάστημα το Facebook έχει γεμίσει από χορηγούμενα ποστ μιας ηλεκτρονικής απάτης, όπου άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομα του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου για να κερδίσουν χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες, κάτι το οποίο σας έχουμε ήδη γράψει.

Ο κ.Λύτρας, ο δικηγόρος του Γρηγόρη, τονίζει πως ο γνωστός παρουσιαστής διαψεύδει πλήρως τις σχετικές δημοσιεύσεις το διαδίκτυο και ήδη έχει ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Η δήλωση του κ.Λύτρα έχει ως εξής :

«Εδώ και δυο μέρες έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο διαδίκτυο δημοσιεύσεις αναφερόμενες σε δήθεν επένδυση του κ. Γρ. Αρναούτογλου σε κρυπτονόμισμα το οποίο του έχει δήθεν αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Ο κ. Αρναούτογλου διαψεύδει πλήρως το περιεχόμενο των ανωτέρων δημοσιευμάτων τα οποία είναι απόλυτα αναληθή και μόνο σκοπό είχαν μέσω της διασποράς ψευδών πληροφοριών και της εκμετάλλευσης της δημοσιότητάς του , να παραπλανήσουν το κοινό. Για το γεγονός αυτό έχουμε ήδη ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος , ενώ άμεσα ο κ. Αρναούτογλου θα κινηθεί νομικά σε βάρος παντός υπευθύνου που εκμεταλλεύθηκε εν αγνοία του το όνομά του».

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ