Τζένη Μπαλατσινού: 905 ευρώ έδωσε για δυο ζευγάρια πέδιλα! Για να τα φορέσει δίπλα στον Βασίλη Κικίλια! Ιδού… (pics)

Τζένη Μπαλατσινού: 905 ευρώ έδωσε για δυο ζευγάρια πέδιλα! Για να τα φορέσει δίπλα στον Βασίλη Κικίλια! Ιδού… (pics)

Δείτε τα! Εσείς θα τα φορούσατε σε δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό ενός Υπουργού;

905 ευρώ έδωσε σύνολο η Τζένη Μπαλατσινού για δυο ζευγάρια πέδιλα επειδή ήθελε να τα φορέσει και να σταθεί δίπλα στον Βασίλη Κικίλια! Ιδού…

Η ομάδα του Youweekly.gr που προσέχει πάντα τα πάντα ανέτρεξε σε εμφανίσεις της πλέον γυναίκας του Υπουργού Υγείας και ανέλυσε τα look που έχει κάνει δυο συγκεκριμένες φορές που στάθηκε σε επίσημο γεγονός κοντά του και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός! Και… ξεκινάμε…

Τζένη Μπαλατσινού: Αυτά είναι τα σανδάλια που φοράει συνέχεια δίπλα στον Βασίλη Κικίλια! Κοστίζουν 750 ευρώ!

Κορίτσια προσοχή! Αυτά είναι τα σανδάλια που φοράει συνέχεια η Τζένη Μπαλατσινού δίπλα στον Βασίλη Κικίλια και κοστίζουν 750 ευρώ!

Η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε το fashion item του καλοκαιριού που κρύβει η πλέον κυρία Υπουργού στην ντουλάπα της και φοράει σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, όπως μια βόλτα στο θέατρο με τον αγαπημένο της ή στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κυρία επί των τιμών, μπορεί να μην το παρατήρησε κανείς αλλά σε δυο πολύ κοντινές χρονικά εξόδους με τον Υπουργό Υγείας και σύζυγό της φόρεσε ακριβώς το ίδιο σανδάλι κι εμείς βρήκαμε σε ποια εταιρεία ανήκει φυσικά γιατί δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω!

Η Τζένη και ο Βασίλης στο θέατρο στις 29/6:

Η Τζένη και ο Βασίλης στο Προεδρικό Μέγαρο στις 9/7:

 

Τα σανδάλια είναι Hermes και αξίζουν 750 ευρώ!

Τζένη Μπαλατσινού: Έκοβε βόλτες σε εμπορικό με σύνολο 429 ευρώ!

H Τζένη Μπαλατσινού, έκοβε βόλτες σε εμπορικό κέντρο με σύνολο 429 ευρώ και έχουμε όλα τα ντοκουμέντα! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα…

Η Τζένη Μπαλατσινού είχε δηλώσει εδώ και αρκετό καιρό πως δεν είχε άγχος για τον γάμο της, που έγινε την Κυριακή. Λίγα 24ωρα πριν ανέβει ως νύφη τα σκαλιά της εκκλησίας των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, είχε κάνει την τρίτη και τελική πρόβα για το υπέροχο νυφικό της, δημιουργία Zeus & Δione και έζησε δύο από τις πιο συγκινητικές μέρες της ζωής της, έχοντας μαζί της και τα τρία της παιδιά που τη βοήθησαν στις τελευταίες προετοιμασίες.

«Είμαι πολύ περήφανη για τα παιδιά μου, είναι δίπλα μου για τον γάμο, είναι πολύ υποστηρικτικά», είχε δηλώσει άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η μεγαλύτερη κόρη της Αμαλία έφτασε τέσσερις μέρες πριν τον γάμο από την Αμερική όπου σπουδάζει και μαζί με τη δεύτερη κόρη της Αλεξάνδρα όχι απλά στάθηκαν στο πλευρό της μαμάς τους, αλλά οργάνωσαν και μια βραδιά-έκπληξη μόνο για τις τρεις τους, όπως πολύ συχνά έκαναν στο παρελθόν. Τα χαμόγελα και των τριών παιδιών της είναι η μεγαλύτερη ευτυχία για τη νυν πλέον κυρία Κικίλια!

Στο κουρείο με τον Μάξιμο και η συνάντηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο

«Του είπα ότι χωρίς εσένα δεν μπορεί να γίνει και αισθάνθηκε σημαντικός», είχε πει βουρκωμένη η Τζένη όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους πως ο γιος της θα την παρέδιδε, σύμφωνα με το έθιμο, στον γαμπρό Βασίλη Κικίλια. Πήγε μαζί του στο κομμωτήριο για να κουρευτεί, ενώ ήταν δίπλα του και στην πρόβα για το κοστούμι sur mesure που έραψε ο μικρός για την περίσταση. Μια ενδυματολογική συνήθεια που από μικρή ηλικία κληρονόμησε από τον μπαμπά του Πέτρο Κωστόπουλο. Ο 11χρονος, όμως, Μάξιμος είδε στο πλευρό του και τους δύο γονείς του πριν από λίγες μέρες, το βράδυ της αποφοίτησής του από το Δημοτικό. Άλλωστε οι πρώην σύζυγοι είχαν δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως για τα παιδιά τους είναι πάντα ενωμένοι. Εκείνο το βράδυ δόθηκαν για μία ακόμη φορά και οι ευχές του Πέτρου για τον γάμο της.

Το look των 429 ευρώ

Η Τζένη, ως γνήσια fashionista δεν θα μπορούσε να μην κλέψει τις εντυπώσεις με το λουκ της! Η ίδια, επέλεξε να φορέσει εμπριμέ φόρεμα (παρόμοιο θα βρεις στο desigual με 109 ευρώ), σανδάλια Zeus + Δione 155 ευρώ και γυαλιά ηλίου Ray Ban, 165 ευρώ

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ