Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Μπριζίτ Μακρόν υποβλήθηκε σε τρίωρη πλαστική επέμβαση

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης «συνέλαβαν» την πρώτη κυρία της Γαλλίας σε αμερικάνικο νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας, που αποτελεί δημοφιλή επιλογή για πολλούς celebrities.

Η Μπριζίτ Μακρόν υποβλήθηκε σε τρίωρη πλαστική επέμβαση | to10.gr

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης «συνέλαβαν» την πρώτη κυρία της Γαλλίας σε αμερικάνικο νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας, που αποτελεί δημοφιλή επιλογή για πολλούς celebrities, καθώς προσφέρει «μαγικές» μεθόδους και τεχνικές για την αναζωογόνηση του προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πανέμορφη Μακρόν είναι 25 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της Εμανουέλ και σε παλαιότερη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό είχε μιλήσει για το εν λόγω ηλικιακό χάσμα: «Τα είκοσι χρόνια είναι αρκετά. Φυσικά όταν τρώμε πρωινό εγώ είμαι με τις ρυτίδες μου και αυτός με τη φρεσκάδα του».

Μετά από αυτήν την δήλωση, επόμενο ήταν η Μπριζίτ να επισκεφθεί την κλινική και να υποβληθεί σε αισθητική πλαστική επέμβαση, που διήρκεσε μάλιστα τρεις ώρες.

inside_1x1_intext

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, όπως το Le Point, η πρώτη κυρία της Γαλλίας επισκέφθηκε τον χειρουργό της κλινικής στις 16 Ιουλίου ενώ την επόμενη ημέρα επέστρεψε με κομβόι τριών οχημάτων και συνοδεία τουλάχιστον τεσσάρων σωματοφυλάκων και «υποβλήθηκε σε τρίωρη επέμβαση, υπό γενική αναισθησία».

«Η επέμβαση ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλοκές και η Μπριζίτ πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ», γράφουν σήμερα γαλλικά ΜΜΕ, τονίζοντας μάλιστα ότι την έφερε εις πέρας ένας «επιφανής πλαστικός χειρουργός».

Η 66χρονη Μπριζίτ ανάρρωσε το επόμενο διήμερο στην προεδρική κατοικία.