Εύα Τσάχρα: Αποκαλύπτει τα πάντα για τον μυστικό γάμο

Εύα Τσάχρα: Αποκαλύπτει τα πάντα για τον μυστικό γάμο

Η νεαρή τραγουδίστρια μάλιστα παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό μυστικά στο Δημαρχείο της Βούλας, μετά από μόλις 6 μήνες σχέσης με τον αγαπημένο της μουσικό Αλέξη Μπούντρο.

Ο γάμος της Εύας με τον μουσικό και κιθαρίστα Αλέξη Μπούντρο έγινε ύστερα από έξι μήνες σχέσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλό μήνα! Με φιλιά, πολλά φιλιά, αγκαλιές, όνειρα και χαρά! 📸: @tzoutis 🍹 #lastmonthofsummer #summer #august

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Tsachra (@eva_tsachra_official) στις

Σήμερα διαβάσαμε μια συνέντευξη της στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Oh, what a dress!!! @sugarnspiceatelier 💙 #sugaranspicebridal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Tsachra (@eva_tsachra_official) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή μου… Η μέρα που γίναμε σύζυγοι… Σ ευχαριστώ!! Αυτό το υπέροχο NYΦIKO EINAI ΦTIAΓMENO AΠO TO @sugarnspiceatelier!!!!! EINAI tailor made AΠO OΛOMETAΞO TAΦTA KAI ΓAΛΛIKH ΔANTEΛA. Ευχαριστώ τόσο πολύ την υπέροχη Ναυσικά και τα κορίτσια της για αυτό το αριστούργημα!! Hairstyle by @iann_grekas! Ευχαριστουμε όλους για τις υπέροχες ευχές!!!! #bride #sugarandspicebridal #weddingday #mywedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Tsachra (@eva_tsachra_official) στις

«Η αλήθεια είναι πως ήμουν σε μια σχέση για περίπου έξι χρόνια και χώρισα πέρσι τον Απρίλιο. Μέχρι το φθινόπωρο που μας πέρασε έμεινα μόνη μου. Πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι. Είχα χωρίσει, βρισκόμουν σε περιοδεία με την παράσταση Mamma Mia και δεν είχα καθόλου χρόνο για διακοπές και χαλάρωση.

Ήμουν χάλια, σχεδόν στα πατώματα. Από τον Οκτώβριο ξεκινήσαμε να βγαίνουμε με τον Αλέξη (σ.σ.: τον σύζυγό της). Βασικά ήμασταν φίλοι και συνεργαζόμασταν για αρκετά χρόνια. Είναι κιθαρίστας. Ουσιαστικά ήταν μια φιλία που εξελίχθηκε σε έρωτα. Μας γνώρισε ο συνάδελφος και φίλος Άλεξ Οικονόμου, που ήταν και ο κουμπάρος μας.

Αν με ρωτούσες πριν από έναν χρόνο, δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου αυτή η εξέλιξη. Αλλά η ζωή τα φέρνει διαφορετικά. Παρότι στην αρχή τού έψησα το ψάρι στα χείλη, κατάφερε να με τουμπάρει. Μόλις τον περασμένο Γενάρη γίναμε ζευγάρι και ύστερα από λίγους μήνες παντρευτήκαμε» περιγράφει στο People.

«Πολλοί ίσως να σκεφτούν πως όλα έγιναν νωρίς. Δεν είμαστε, όμως, είκοσι χρόνων. Από την άλλη, πάντα σκεφτόμουν πως θέλω κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου οικογένεια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο γάμος είχε γίνει αυτοσκοπός.

Πάντα, όμως, φοβόμουν μη μείνω μόνη μου. Ίσως να οφείλεται στον χωρισμό των γονιών μου, όταν ήμουν 18 ετών. Γκρεμίστηκαν πολλά εκείνη την εποχή, διότι η οικογένειά μου ήταν πρότυπο για μένα. Με πείραξε πολύ ο χωρισμός τους κι ακόμα και σήμερα κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια, μεγαλώνοντας κατάλαβα πως έπρεπε να γίνει για το καλό όλων μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ