Ιωάννα Τούνη: «Έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα»

Επιβεβαιώνει τις φήμες για τον χωρισμό της η Ιωάννα Τούνη


Ιωάννα Τούνη: «Έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα» | to10.gr

H Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου έχουν επιλέξει πλέον διαφορετικούς δρόμους. Το γεγονός επιβεβαίωσε μάλιστα σήμερα η ίδια η Ιωάννα, ανεβάζοντας ένα μήνυμα στα stories της στο Instagram, με το οποίο παραδέχεται ότι είναι πλέον μόνη της.

«Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλιά μου χθες… Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω “εκθέσει” στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πω πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ. Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας… αλλά στην τελική, αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ιωάννα Τούνη αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Χαλκιδική, εκεί όπου χθες γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της, ενώ ο Νώντας Παπαντωνίου παραθερίζει στα νησιά των Κυκλάδων.

Το ζευγάρι είχε κάποια θέματα περίπου μία εβδομάδα πριν ταξιδέψει στο Μπαλί, δεν έμενε μαζί στη Θεσσαλονίκη, όπως συνήθιζαν, αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, γι αυτό και χώρισαν τους δρόμους τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο