Ο Στέφανο Γκαμπάνα κουράστηκε να τον αναφέρουν ως γκέι

Ο Στέφανο Γκαμπάνα κουράστηκε να τον αναφέρουν ως γκέι

Ο Στέφανο Γκαμπάνα, δήλωσε ότι έχει κουραστεί να ορίζεται από τη σεξουαλικότητά του και πως κουράστηκε να τον αναφέρουν ως γκέι.

Ο Ιταλός σχεδιαστής Στέφανο Γκαμπάνα, ένας εκ των δύο του οίκου Dolce & Gabbana, δήλωσε ότι έχει κουραστεί να ορίζεται από τη σεξουαλικότητά του.

«Δεν θέλω να αναφέρομαι ως γκέι, γιατί είμαι απλά ένας άνθρωπος … τελεία», δήλωσε ο 55χρονος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera της Ιταλίας.

«Η λέξη γκέι επινοήθηκε από εκείνους που πρέπει να βάζουν ταμπέλες στους ανθρώπους και δεν θέλω να ταυτιστώ με τις σεξουαλικές επιλογές μου», είπε.

Η Gabbana ίδρυσε τον πολυτελή οίκο μόδας το 1984 με τον Domenico Dolce με τον οποίο υπήρξαν και ζευγάρι.

«Νόμιζα ότι θα μπορούσα να βοηθήσω να διαδοθεί μια νέα κουλτούρα ως διάσημος άνθρωπος, μια κουλτούρα που δεν βασίζεται πλέον στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων αλλά στα ανθρώπινα δικαιώματα. Είμαστε ανθρώπινα όντα πρώτα και μετά ομοφυλόφιλοι, ετεροφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι», δήλωσε ο Γκαμπάνα.

Ο σχεδιαστής δήλωσε ότι οι σύλλογοι και οι οργανισμοί για τους ομοφυλόφιλους «χρησιμεύουν συχνά ως άμυνα, αλλά δεν θέλω να προστατευτώ από κανέναν, γιατί δεν έκανα τίποτα λάθος».

Είπε ότι συνειδητοποίησε ότι ήταν ομοφυλόφιλος όταν ήταν 18 ετών.   Αναφέρει πως όταν ένα κορίτσι που του άρεσε βγήκε μαζί του για χορό, εκείνος συνειδητοποίησε πως παρακολουθούσε τους άντρες περισσότερο από εκείνη.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ