Μπέττυ Μαγγίρα: Το παράπονο για τα γενέθλιά της

Μπέττυ Μαγγίρα: Το παράπονο για τα γενέθλιά της

Η Μπέττυ Μαγγίρα σήμερα γιορτάζει το όνομα αλλά και τα γενέθλιά της, όμως με ένα παράπονο...

Σήμερα, Δεκαπενταύγουστο η πανέμορφη Μπέττυ Μαγγίρα γιορτάζει τόσο την ονομαστική της εορτή όσο και τα γενέθλιά της!

Με αφορμή λοιπόν, την χαρμόσυνη αυτή ημέρα ανάρτησε δύο φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της ένα παράπονο… που έχει εδώ και χρόνια!

Στην λεζάντα, που συνοδεύει τις φωτογραφίες, γράφει χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκα 15αυγουστο !!! Της Παναγίας που λέμε κι εμείς. Παιδί ευλογημένο λέγανε! Με βάλανε και Δέσποινα – θα με βαφτίζανε έτσι ούτως η άλλως λόγω της γιαγιάς της Σμυρνιάς – αλλά με περιμένανε στις 25!

Ε είπα να τους κάνω έκπληξη , να έρθω λίγο νωρίτερα μιας κι η μαμά μου είχε κουραστεί λόγω καλοκαιριού. Είχε πάει από βραδύς και στο μοναστήρι της Παναγίας που έχουμε στην Ξάνθη να ανάψει το κεράκι της και την παρακάλεσε να γεννήσει γρήγορα κι ομαλά μιας και δεν άντεχε άλλο – γεννήθηκα και 3800 ε!!! Μπαμπατσικια!

Κάπως έτσι αποφάσισα να έρθω στον κόσμο λοιπόν…. πανηγυρικά! Αλλά είχα από μικρό, ένα παράπονο. Ότι ποτέ δεν έκανα ένα μεγάλο πάρτυ γενεθλίων να το ευχαριστηθώ! Είχα γενέθλια και γιορτή την ίδια μέρα – άρα ένα δώρο- και πάντα λείπανε οι άλλοι η εμείς! Και αυτό ισχύει μέχρι τώρα ένεκα της μέρας …

Αν λοιπόν ποτέ αποφασίσω να κάνω ένα μεγάλο πάρτυ θα σας καλέσω όλους για να πάρω … και τα χρωστούμενα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!».

Δείτε την ανάρτηση της:

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

Γεννήθηκα 15αυγουστο !!! Της Παναγίας που λέμε κι εμείς. Παιδί ευλογημένο λέγανε ! Με βάλανε και Δέσποινα – θα με βαφτίζανε έτσι ούτως η άλλως λόγω της γιαγιάς της Σμυρνιάς – αλλά με περιμένανε στις 25! Ε ειπα να τους κάνω έκπληξη , να ρθω λίγο νωρίτερα μιας κι η μαμα μου είχε κουραστεί λόγω καλοκαιριού . Είχε πάει από βραδις και στο μοναστήρι της Παναγίας που έχουμε στην Ξάνθη να ανάψει το κεράκι της και την παρακάλεσε να γεννήσει γρήγορα κι ομαλά μιας και δεν άντεχε άλλο – γεννήθηκα και 3800 ε!!! Μπαμπατσικια!!! Κάπως έτσι αποφάσισα να έρθω στον κόσμο λοιπόν…. πανηγυρικά!!!! Αλλά είχα από μικρό, ένα παραπονο. Ότι ποτέ δεν εκανα ένα μεγάλο πάρτυ γενεθλίων να το ευχαριστηθώ!!! Είχα γενέθλια και γιορτή την ίδια μέρα – άρα ένα δώρο- και πάντα λείπανε οι άλλοι η εμείς!!! Και αυτό ισχύει μέχρι τώρα ένεκα της μέρας ………. Αν λοιπόν ποτέ αποφασίσω να κάνω ένα μεγάλο πάρτυ θα σας καλέσω όλους για να πάρω … και τα χρωστούμενα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! #happybirthday #nameday #blessed #august #summer #sun #leo #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ