Επισκέφθηκε 100 χώρες με στόχο να κάνει σεξ με 100 γυναίκες

Επισκέφθηκε 100 χώρες με στόχο να κάνει σεξ με 100 γυναίκες

Ο σύγχρονος κατακτητής έβαλε ένα στόχο και προσπάθησε να τον φέρει εις πέρας με κάθε κόστος

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πάνω σε μία κρίση ταυτότητας ή ηλικίας αποφασίζουν να αφήσουν πίσω την παλιά τους ζωή και να ξεκινήσουν ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος προορισμός. Όπως ο 31χρονος Michael Berndt από τη Γερμανία ο οποίος βαρέθηκε την ζωή του στη Σαξονία και στα 23 του αποφάσισε με ελάχιστα λεφτά να πάει στην Αυστραλία.

«Στην ηλικία των 23 ετών ξεκίνησα το γύρο του κόσμου. Πρώτος σταθμός η Αυστραλία. Δεν ήξερα αγγλικά και είχα στο πορτοφόλι μου μόνο 700 ευρώ. Ένα βράδυ συνάντησα τυχαία μία Βραζιλιάνα σ’ ένα ξενώνα. Πώς να έχανα τέτοια ευκαιρία;» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Berndt. Και τότε ήταν που του μπήκε μία ιδέα που άλλαξε το ύφος του ταξιδιού του.

Τότε αποφάσισα να φέρω εις πέρας ένα σχέδιο: να επισκεφθώ 100 χώρες και να κάνω σεξ με 100 γυναίκες. Δεν ήθελα να φύγω από μια χώρα, χωρίς να έχω κάνει σεξ με μία ντόπια» γράφει στο βιβλίο του «100 Χώρες, 100 Γυναίκες» όπως αναφέρει η ιστοσελίδα derwesten.de.

Ο νεαρός τότε ξεκίνησε ένα ταξίδι ακολασίας, έζησε από κοντά τις ξένες κουλτούρες, είδε όμορφα τοπία και μεταξύ αυτών δοκίμασε ναρκωτικά κι έκανε αχαλίνωτο σεξ. Μέσα σε διάστημα οκτώ ετών, ο 31χρονος Μίχαελ Μπέρντ προσπάθησε να φέρει εις πέρα την σταυροφορία του.

Για να καταφέρει να επιζήσει στις χώρες που πήγε έκανε από τον μάγειρα μέχρι τον πορνοστάρ ενώ στο βιβλίο του αναφέρει πως «παντρεύτηκα δύο φορές. Κάποτε, για να πάρω βίζα στην Αυστραλία, και μία φορά, εντελώς μεθυσμένος στο Λας Βέγκας».

Τα χρόνια των ταξιδιών όμως έχουν μείνει πίσω πλέον μιας και έκανε και τρίτο γάμο με την Λίζα με την οποία μάλιστα απέκτησε και 2 παιδιά. Η Λίζα ωστόσο έδειξε ιδιαίτερη κατανόηση όταν ο άνδρας της της ανέφερε πως του έχουν μείνει ακόμα 10 γυναίκες μέχρι να εκπληρώσει τον σκοπό ζωής του.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ