Ομάδα ράγκμπι έβαλε χορηγό τοπικό στριπτιτζάδικο και έγινε χαμός! (pics)

Ομάδα ράγκμπι έβαλε χορηγό τοπικό στριπτιτζάδικο και έγινε χαμός! (pics)

Ομάδα ράγκμπι από την Αγγλία ήρθε σε συμφωνία με τοπικό στριπτιζτάδικο, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς της.

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη στη Αγγλία και το δυτικό Σάσεξ. Η τοπική ομάδα ράγκμπι που ακούει στο όνομα Worthing, σύναψε μια πολύ ιδιαίτερη εμπορική συμφωνία. Έκλεισα σαν χορηγό το τοπικό στριπτιτζάδικο, Platinum Lace Brighton, ανακοινώνοντας το deal μέσω της παρακάτω εικόνας που ανέβηκε στα social media της ομάδας.

Οι οπαδοί της ομάδας όμως φάνηκαν ιδιαίτερα συντηρητικοί και πως δεν ήτα έτοιμοι για τέτοιες ριζοσπαστικές εμπορικές συμφωνίες. Σχόλια κατέκλυσαν τη σχετική ανάρτηση στο Facebook με μερικούς από τους οπαδούς να αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Εντελώς ανόητη κίνηση. Όλο αυτό θα με απέτρεπε από το να στείλω κάποιον παίκτη να αγωνιστεί για εσάς»

«Δεν είναι δυνατόν. Η πεντάχρονη κόρη μου θα πρέπει να βλέπει όλο αυτό κάθε φορά που πάει στο γήπεδο»

Από την άλλη όπως πάντα, υπήρχαν και οι οπαδοί με πιο ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ, βλέποντας μια… διαφορετική πλευρά της συμφωνίας. Ιδού κάποια από τα σχόλια:

«Φαντάσου να είναι ο MVP μιας αναμέτρησης»

«Θα υπάρχουν και μασκότ στα παιχνίδια;»

Τελικά το πιο συντηρητικό κομμάτι της εξέδρας υπερίσχυσε με το κλαμπ να αναγκάζεται να διακόψει την συμφωνία λόγω των αντιδράσεων μέσα σε 24 μόλις ώρες από τη δημοσιοποίησή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ