Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Ο Μπο ερωτεύτηκε κουκλάρα τραγουδίστρια!

Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Ο Μπο ερωτεύτηκε κουκλάρα τραγουδίστρια!

Αντέχετε να την δείτε;

Ένα ζευγάρι «βόμβα» μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz, αφού ο Μπο ερωτεύτηκε κουκλάρα τραγουδίστρια!
Πολλά είχαν ακουστεί για εκείνον αλλά δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα! Ωστόσο, στο Vanda’s blog του Youweekly.gr σας αποκαλύπτω όχι μόνο ότι ο Μπο δεν είναι μόνος, αλλά και ότι η σχέση του είναι καλλονή!

Μάλιστα η εν λόγω τραγουδίστρια, είναι και εκείνη πολύ αγαπητή στο κοινό! Αν και ήθελαν να προστατεύσουν την σχέση τους, εντόπισα στο Instagram μια φωτογραφία που τους «έκαψε» κανονικά και δεν χωρά αμφιβολίες! Έκανα την έρευνά μου και είδα όχι μόνο ότι είναι μαζί, αλλά και το ότι δεν κρύβονται πλέον και έχουν ξεκινήσει τις πρώτες κοινές εμφανίσεις!

Ο λόγος για μια κοπέλα πολύ εντυπωσιακή, μελαχρινή και με αναλογίες που κολάζουν! Από την άλλη και ο Μπο μετά από πολύ κόπο έχασε τα περιττά κιλά του και πλέον έχει κορμάρα, άλλωστε εμείς εδώ του είχαμε πρόσφατα κάνει αφιέρωμα… Κρατιέστε να σας πω ποια είναι;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog θέλουν την Κατερίνα Λιόλιου από το The Voice να ζει παράφορο έρωτα με τον Μπο! Λίγες ημέρες πριν, οι δυο τους πήγαν και μια μίνι εκδρομή στον Όλυμπο και οι φίλοι του, τους έκαναν ταγκ και τους πρόδωσαν! Επειδή όμως, τα πολλά λόγια είναι εκτός, δείτε την σχετική φωτογραφία και μαζί με αυτή να στείλω και τις ευχές μου στο ζευγάρι!

Ιδού λοιπόν:

Πηγή: www.youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ