Ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

Για την απόφασή του να αφήσει το σχολείο και να αφοσιωθεί στο τραγούδι από μικρή ηλικία μίλησε σε συνέντευξή του ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «People» και στον Μαρίνο Βυθούλκα, εκεί μίλησε για όλα!

Ο τραγουδιστής μάλιστα αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε σε παιδική ηλικία.

«Στα 10 μου τραγουδούσα συνέχεια στο σπίτι. Τους ζάλιζα τόσο πολύ, που καμιά φορά μου έκαναν παρατήρηση και αναγκαζόμουν να βγαίνω εκτός σπιτιού σε σημεία μοναχικά που δεν ακουγόμουν και να τραγουδάω. Τότε πίστεψα ότι θα γίνω τραγουδιστής και πως δεν θέλω να ασχοληθώ με κανένα άλλο επάγγελμα», είπε αρχικά ο Αδαμαντίδης, ο οποίος μάλιστα μίλησε και για τον ξυλοδαρμό του. »

«Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ, είχα δυσκολία συγκέντρωσης γιατί στο μυαλό μου είχα συνέχεια το τραγούδι. Άκουγα το μάθημα και παράλληλα σκεφτόμουν τραγούδια. Στα μαθηματικά, για παράδειγμα, έβρισκα τη λύση. Οχι, όμως, με τον τρόπο που έπρεπε, αλλά με δικούς μου υπολογισμούς. Εκεί συνειδητοποίησα πως δεν μπορούσα να συνεχίσω. Ο στόχος μου ήταν το τραγούδι. Δεν τελείωσα το σχολείο. Πήγα μέχρι τη Γ’ Γυμνασίου, δεν έβγαλα το Λύκειο», συμπλήρωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στο τεύχος του @peoplegreece που κυκλοφόρησε σήμερα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themis Adamantidis (@themisadamantidis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ